Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

Oddiel MG Elite Zlín - moderné gymnastiky pod vedením Kamily Kopeckej. Rozvíjame v deťoch ladný pohyb, zmysel pre rytmus, tanečné základy, trpezlivosť a vytrvalosť. Gymnastky sa učia zručnej manipulácii so švihadlom, obručou, loptou a neskôr aj s kužeľmi a stuhou.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti pohybovej, rozumovej a sociálnej výchovy dojčiat, batoliat a detí predškolského veku -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej ...

Lyžiarsky vlek. Športový klub: - lyžovanie - turistika.

Golfový klub: - verejné deväťjamkové golfové ihrisko - Indoor golf - tréningový simulátor (trenažér) Aboutgolf - celoročné tréningové centrum, výučba s profesionálnym trénerom - golf bar - golf shop - predaj golfovej potreby - požičovňa: golfové palice, vozík (trolley).

Valašský golfový klub Rožnov je 9-jamkové ihrisko vhodné nielen pre skúsených golfistov, ale najmä aj pre začínajúcich hráčov. Priestranný driving range, chipping a putting plochy využívajú golfisti na tréning svoje hry. Po svojej hre si môžu golfisti vychutnať pohodu pri šálke dobrej kávy v klubovni alebo na terase s krásnym výhľadom na ihrisko.

Golf resort Jazerá Golfové ihrisko JAZERA - 9 jamiek. Driving range cvičné plochy -k dispozícii je 15 odpalísk -putting green -chipping green -služby profesionálneho trénera. Indoor golf -2 golfové simulátory AboutGolf -služby profesionálneho trénera -golfový shop. Reštaurácia: -vnútro ...

Športový klub: -jachting, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, tenis, vodný motorizmus, vodné lyžovanie.

ŠPORTOVÝ KLUB SLOVÁCKÁ VIKTORIA BOJKOVICE - futbalový klub - krajské súťaže Zlínskeho krajského futbalového zväzu

Rekreačný tenis, detské tenisové školičky, závodný tenis, prenájom tenisových a bedmintonových kurtov, organizovanie športových akcií a turnajov, ubytovanie v penzióne, tenis bar, požičovňa, servis a predaj športových potrieb.

Činnosť: -strelecký výcvik -prenájom strelnice. Zaistenie: -príprava na skúšky na zbrojný preukaz. Streľba: -športové -kondičné -rekreačné.

Aerobic šport centrum: - klub závodného i rekreačného aerobiku pre všetky vekové aj výkonnostné kategórie

Hostinec, krčma: -letná záhradka -v letnú sezónu grilovanie. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 podľa počasia - info na webe. Viacúčelové ihrisko v Dobroticiach: -turnaje v tenise, futbale. Ceny prenájmu: -tenis - 150, - Sk / hod. - s osvetlením 200, - Sk -futbal - 30, - Sk os/max. 2hod. - s osvetlením 40, - Sk.

Prevádzkovanie športového areálu. Fitness - posilňovňa. Športový klub: - basketbal - florbal - futbal - futsalhádená.