Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Predaj: -jazdné bicykle -príslušenstvo -náhradné diely. Servis. Predaj moto dielov, moto doplnkov.

Predaj, e-shop a požičovňa športového vybavenia.

Výroba, predaj: -Športové lopty-volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, medicínsky lopty -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -Športové, cestovné, školské a iné tašky -bezpečnostné a zdravotné pomôcky -brašnářské a galantérne výrobky.

Fľaše Boost Oxygen obsahujú úplne prírodný a úplne bezpečný 95% čistý kyslík. Na rozdiel od stimulantov a energetických nápojov, ktoré obsahujú kofeín, cukry a ďalšie nezdravé zložky, ktoré môžu organizmus pri dlhodobej konzumácii dokonca poškodiť, poskytuje Boost Oxygen čistý kyslík pohodlne a bez nutnosti lekárskeho predpisu.

Predaj krmív pre psov bez testovania na zvieratách. Krmivá pre šteňatá, dospelé psy, gravidné a dojčiace suky a psie seniorov značiek Almo Nature, Feelwell´s, Fromm Family, OrganiPets a Perro. Predaj GPS navigácií pre psov.

Predaj, e-shop: - poľovnícke potreby - rybárske potreby.

Internetový predaj: vojenský tovar. Platobné terminály pre podnikateľov za výhodných podmienok.

FastBike s.r.o. sa zameriava na predaj, servis a prestavby elektrobicyklov a prevádzkuje e-shop s elektrobicyklami, trojkolkami a príslušenstvom.

Vývoj a transfer technológií s využitím nanotechnológií. Výroba funkčnej bielizne a ponožiek s antibakteriálnou úpravou www.nanosilver.cz Aditíva do palív - www.nanoaditiva.cz Materiály na ochranu povrchov www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Predaj, maloobchod, požičiavanie: - outdoorové športové oblečenie, vybavenie - BIKESHOP a servis - snowboardové, lyžiarske vybavenie - lyže, viazanie, lyžiarska komplety.

Pepe Cycles s.r.o. sa zameriava na predaj horských, bicyklov a elektrobicyklov vrátane všetkého príslušenstva.

Spoločnosť milujeme kolesá s.r.o. sa zameriava na predaj a servis bicyklov, cyklistických doplnkov a elektrobicyklov.

Spoločnosť 4 KLUCI OD KOLIES s.r.o. prevádzkujú cyklopredajňu so servisom, kde je možné zakúpiť nielen bicykle, ale aj helmy, okuliare, tretry, komponenty a darčekové poukazy.

Spoločnosť GolfUp s.r.o. sa zameriava na predaj golfového vybavenia, oblečenia a príslušenstva známych značiek ako je Adidas, Puma a ďalšie.

Predaj voľnočasové a športové oblečenie, detský a dojčenský textil, textilnú galantériu a bytový textil.

Naša spoločnosť sa špecializuje na veľkoobchodný a maloobchodný predaj ochranných pracovných odevov, obuvi a pracovných pomôcok a umývacích a čistiacich prostriedkov. V sortimente máme ochranné odevy do náročných podmienok, nepremokavé pracovné odevy alebo zimné pracovné odevy pre mužov aj ženy. Máme dlhoročné skúsenosti v odbore zaručujúce ...

maloobchod: - jazdné, horská, trekingové a cestné bicykle - horské bicykle OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - detské bicykle, trojkolky, kolobežky, bicykle s pomocným motorčekom - náhradné diely a doplnky Všetky opravy, záručný aj pozáručný servis.