Žiadny profesionálny ani rekreačný lyžiar sa nezaobíde bez zjazdových alebo skialpinistických lyží, lyžiarskych topánok, viazania, palíc, prilby, chráničov, lyžiarskych okuliarov či vosku. S kvalitným lyžiarskym vybavením bude lyžovanie bezpečnejšie.

Predaj, servis: - bicykle - kolieskové korčule - lyže - outdoorové vybavenie

Maloobchod, predaj, e-shop - športové tašky, športové vybavenie - športové odevy, obuv - oblečenie na voľný čas a šport - turistické bundy CLIMATIC LAMINATED MEMBRANE - zimné bundy z peria alebo z dutého vlákna - lyžiarske nohavice

Predaj, e-shop - športové potreby, vybavenie - športové oblečenie, obuv

Predaj, e-shop -značkové športové oblečenie, obuv, vybavenie pre letné a zimné športy -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia na šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Maloobchod, predaj, e-shop -športový tovar -lyže, lyžiarske vybavenie a oblečenie -široká ponuka fitness s veľkým výberom rotopédov -potreby pre turistiku -futbal -halové športy -tenis -všetky športové vybavenie -športové oblečenie -športová obuv -športové vybavenie

Maloobchod, predaj, e-shop - športové potreby - športové oblečenie, obuv

Predaj, e-shop: -značkove športové oblečenie, obuv -vybavenie pre letné a zimné športy -športové potreby -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop - športové potreby - športové oblečenie, obuv

Maloobchod, predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Oprava: - lyže, snowobardy, bežky - sklznica, hrany. Brúsenie sklzníc a hrán. Nastavenie viazania.

Predaj, servis: - bicykle - cyklistické vybavenie - lyže a vybavenie - kolieskové korčule - outdoor

Naša firma sa zaoberá v letnej sezóne predajom bicyklov CTM, ACSTAR, LEADER FOX. V zimnej sezóne je v našej predajni v prevádzke skiservis, požičovňa lyží a snowboardov. Ďalej predávame zimné korčule, zjazdové lyže aj bežky vrátane príslušenstva, viazanie, lyžiarske paličky, doplnky.

SKICENTRUM Lyže YESenice ponúkajú špičkový servis, požičovňu a predaj nového i použitého tovaru. Nakúpite u nás všetko od lyží, snowboardov a bežiek cez paličky, topánky, helmy až po lyžiarske doplnky a oblečenie. V ponuke máme značky Atomic, Blizzard, Salomon, Rossignol, Völkl, Head, Marker, Nordica, Nitro, Hero, Woox, Niedecker, Palmer, F2 ...

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, predaj: -športové potreby pre rôzne športy: -pre lyžiarov -korčuľovanie -cyklistika - bicykle, kolobežky -všetko pre dovolenku, rybárčenie, potápanie -nábytok - záhradný, campingový -hračky.

Lyžiarsky vlek. Lyžiarska škola. Požičovňa lyžiarskej výzbroje a snowboardov.

Predaj, záručný servis: - bicykle - lyže, viazanie -športová, turistická obuv - športové a cyklistické potreby, doplnky.

Zákazková výroba jednoúčelových strojov. Zaoberáme sa: - konštrukcia a výroba jednoúčelových strojov - riadiace systémy strojov - regulácia pohonov - úprava a modernizácia strojov - výroba regulátorov vibračných podávačov - veľkoobchodným a maloobchodným predajom automatizačných prvkov a výrobkov firiem Siemens, Allen Bradley, ...

Predaj - bicykle Servis - bicykle horské, crosové, trekingové, detské a cestné Predaj - cyklistické potreby a doplnky Požičovňa - lyže Servis - cyklistické potreby a doplnky - skiservis Opravovňa a servis - kočíky

Predaj, servis športových potrieb: -jazdné bicykle, bicykel - športový tovar -športové potreby, doplnky -predaj turistickej potreby -lyže.

Požičovňa: -lyže -lyžiarska výstroj -topánky -SNOWBOARDY -BIG* FOOT -batohy. Servis: -brúsenie hrany, sklznice -oprava sklznica -montáž viazania -ostatný drobný servis. Služby: -možnosť rezervácie na daný termín.

Obchod s outdoorovovým, campingovým a cestovným vybavením. E-shop. Predaj korčúľ, kolobežiek, trampolín, člnov, bazénov. Ponuka stanov, spacákov, batohov, športových tašiek a cestovných kufrov na kolieskach.

Predaj, maloobchod - športové potreby: - lyže - kolesá - športové oblečenie, odevy - strešné nosiče. E-shop.

Potrebujete špičkový závodný bicykel alebo naopak rekreačný bicykel na výlety do prírody? U nás zoženiete všetky možné typy bicyklov a ešte Vám ponúkneme ich servis. Sme veľkoobchodná aj maloobchodná predajňa bicyklov a lyží. U nás zoženiete celé kolesá, cyklistické doplnky a náhradné diely. Predávame dámske bicykle, pánske bicykle aj detské ...

Požičovňa, predaj a servis lyží, bežiek a snowboardov. Vyrábame potreby na lyže, snowboard, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, powerkiting. Skiservis strojmi Montana a Wintersteiger. Technické krajčírstvo šije obaly, púzdra, tašky, reklamný tovar, plávacie vesty, vaky. Zákazkové šitie všetkých obalov a priemyselných výrobkov, autodoplnkov ...