Žiadny profesionálny ani rekreačný lyžiar sa nezaobíde bez zjazdových alebo skialpinistických lyží, lyžiarskych topánok, viazania, palíc, prilby, chráničov, lyžiarskych okuliarov či vosku. S kvalitným lyžiarskym vybavením bude lyžovanie bezpečnejšie.

Petr Mizera prevádzkuje internetový obchod Snowboard-lyze-shop.cz, ktorý ponúka vybavenie na zjazdové lyže, bežky, snowboardy a ďalšie športové vybavenie. Eshop je špecializovaný na kvalitnú značku Fischer. Využiť môžete aj kamenné predajne na Rudolfovskej ulici v Českých Budějoviciach.

Bazár-výkup, predaj: -športový tovar -rybárske vybavenie -lyžiarske vybavenie -lyžiaky, korčule -hokejky, tenisové rakety -jazdné bicykle -detské autosedačky -riad -elektrické náradie -elektronika -repasované elektrospotrebiče. -náradie.

Predaj: - nový aj použitý športový tovar - lyže - snowboardy - bežky - korčule - bicykle horské, trekingové, detské, dámske. Servis bicyklov. Bazár, komisný predaj, výkup športových potrieb.

Predaj aj na splátky - bicykle - športové potreby Servis Montáž - viazanie bežeckých lyží

Predajňa snowboard skateboard tovaru, skateshop a snowboardshop, požičovňa a veľkoobchod. Predávame SK8 a SNB vybavenie, snowboardy a skateboardy, viazanie, topánky, oblečenie, tričká, nohavice. Ponúkame skejtové a snowboardové potreby, bicykle BMX a fashion.

Potrebujete špičkový závodný bicykel alebo naopak rekreačný bicykel na výlety do prírody? U nás zoženiete všetky možné typy bicyklov a ešte Vám ponúkneme ich servis. Sme veľkoobchodná aj maloobchodná predajňa bicyklov a lyží. U nás zoženiete celé kolesá, cyklistické doplnky a náhradné diely. Predávame dámske bicykle, pánske bicykle aj detské ...