Žiadny profesionálny ani rekreačný lyžiar sa nezaobíde bez zjazdových alebo skialpinistických lyží, lyžiarskych topánok, viazania, palíc, prilby, chráničov, lyžiarskych okuliarov či vosku. S kvalitným lyžiarskym vybavením bude lyžovanie bezpečnejšie.

Spoločnosť RIDER Sport ponúka profesionálny cykloservis, skiservis, požičovňu lyží a snowboardu - bike & snow shop. Ponúkame širokú ponuku cyklo vybavenia. Pre zimnú sezónu zaisťujeme: - skiservis a požičovňa zimného vybavenia - predaj zimných doplnkov a vybavenia. Ďalej sa zaoberáme autorizovaným predajom a servisom bicyklov. Tovar si ...

Sortiment: - čepelky Tiger, Tatra - snežnice - hokej puky, štucne, prilby - lyže detské sety, viazanie, spínacie remienky.

Predaj lyží a lyžiarskych potrieb.

Predaj horských bicyklov, korčúľ, lyží a ďalšieho športového vybavenia.

Ski centrum Radotín. Predaj, bazár a požičovňa lyží a cyklistických bicyklov.

Obchodná činnosť Výučba - golf s trénerom Veľkoobchod - športový tovar (športové oblečenie, lyže, plavky a športové potreby)

Veľkoobchod so športovými potrebami pre adminton, tenis, squash, lyžovanie, bežkovanie a ďalšie letné aj zimné športy

Predaj, servis: -jazdné bicykle. -cyklodoplnky. Predaj, servis, požičovňa: -lyže. Brúsenie korčúľ.

Ponúkame lyže, topánky a snowboardy. Predaj: - carvingové lyže, topánky, snowboardy: - nové aj použité - široký sortiment doplnkov pre snowboarding a lyžovanie - viazanie, lyžiarske palice.

Maloobchod, predaj, e-shop - športové tašky, športové vybavenie - športové odevy, obuv - oblečenie na voľný čas a šport - turistické bundy CLIMATIC LAMINATED MEMBRANE - zimné bundy z peria alebo z dutého vlákna - lyžiarske nohavice

Naša firma sa zaoberá v letnej sezóne predajom bicyklov CTM, ACSTAR, LEADER FOX. V zimnej sezóne je v našej predajni v prevádzke skiservis, požičovňa lyží a snowboardov. Ďalej predávame zimné korčule, zjazdové lyže aj bežky vrátane príslušenstva, viazanie, lyžiarske paličky, doplnky.

Predaj aj na splátky, oprava, servis: - lyže - kolesá.