V hokeji ani futbale sa nemôžete zaobísť bez kvalitného vybavenia. Nakúpte pevné chrániče, thermo oblečenie, tréningové potreby, kopačky či korčule, hokejovú výstroj a nechajte si vyrobiť dres na mieru. To vám dovolí športovať na tej najvyššej úrovni.

predaj: - športové potreby - športová obuv - rybárske potreby - predaj servis lyží a bicyklov - brúsenie korčúľ. - predaj a servis elektrobicyklov

Ponúkame nielen servis hokejového vybavenia (brúsenie korčúľ na počkanie, nitovanie korčúľ, oprava hokejok a hokejovej výstroje), ale aj "profi kúsky" z hokejového bazáru za ceny základnej amatérske výstroje! Stále beží totálny výpredaj tovaru z pôvodnej predajne Hokejshop.net - hokejky, korčule, výstroj, ribaná, suspenzory, traky a na mieru ...

Predaj hokejového vybavenia: - hráčska výstroj - brankárska výstroj - oblečenie pre rozhodcov a trénerov - potreby pre in-line a street hokej - kolieskové korčule - florbalové vybavenie.

Veľkoobchod a maloobchod so športovým vybavením, vybavenie pre ľadový hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Opravy a servis športového vybavenia, špeciálne potrieb pre ľadový hokej a kolieskové korčule.

Veľkoobchod: - športové potreby - kolieskové korčule TEMPISH, chrániče, prilby, kolieska, ložiská, futbal, basketbal, volejbal, hádzaná, lopty, kopačky, dresy, športová obuv, kolobežky, skateboardy, plávacie dosky, matrace, badminton, squash, lyžiarske palice, florbal, termobielizeň termo bielizeň, korčule, hokejové, krasokorčule, snowboardy, ...

Predaj: - zimný tovar, lyže, hokejová výzbroj. Požičovňa: - lode, rafty.

Predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia na šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop: -značkove športové oblečenie, obuv -vybavenie pre letné a zimné športy -športové potreby -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj - bicykle - športové potreby lyže, bežky, korčule

Veľkoobchod: - kompletná hokejová výstroj značky EASTON - športové potreby.