V hokeji ani futbale sa nemôžete zaobísť bez kvalitného vybavenia. Nakúpte pevné chrániče, thermo oblečenie, tréningové potreby, kopačky či korčule, hokejovú výstroj a nechajte si vyrobiť dres na mieru. To vám dovolí športovať na tej najvyššej úrovni.

Predaj športového vybavenia pre hokej. Brúsenie korčúľ.

Predaj, maloobchod, špecializovaná predajňa: -specializované športové vybavenie pre hokej a hokejistov: - hokejové vybavenie - hokejky, dresy, korčule, opasky, prilby, chrániče, rukavice - výbava pre hokejbal - výbava pre floorbal - kolieskové korčule. Servis, oprava, opravy, opravovňa: - uvedného športového tovaru.

Eshop, internetový obchod, maloobchod, predaj: - športová obuv, topánky - športové oblečenie - doplnky pre šport - vybavenie pre voľný čas. sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans ...

Oprava, servis: - hokejová výstroj - hokejky

E-shop, internetový obchod - športové doplnky a vybavenie - vybavenie na hokej, florbal, tenis - lopty a doplnky - outdoorové vybavenie - hry a hračky - bižutéria - dámske kabelky - dámske oblečenie.

Maloobchod, predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.