Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - trojuholníky do rámu kolesa - dvojbrašne a trojbrašny na nosič kolesa - tašky na riadidlá - mapníky na bicykle - obličky - podsedlové tašky - závesné tašky na nosič - návleky na nohy - nazúvacie, so zipsom - na lyže a snowboard - obaly, vaky - puzdrá na mobily

Výroba, veľkoobchod: - blatníky - doplnky na bicykel. Sídlo firmy: - Novoveská 95, Ostrava - Mariánske Hory. Veľkoobchod s vínom a delikatesy

Požičiavame nosiče bicyklov na ťažné zariadenie THULE. Nosiče bicyklov na guli Thule Euroclasic sú najlepšie hodnotené nosiče bicyklov. Ceny požičovného: 150 Kč / deň, 300 Kč / víkend, 750 Kč / týždeň.

Internetový predaj, e-shop: - dámska, pánska, detská spodná bielizeň - plavky - nočná bielizeň - erotická bielizeň - sťahovacia bielizeň - tehotenské oblečenie - župany.

E-shop, internetový obchod - oblečenie na jogu, Tai-Chi a iné relaxačné cvičenia a bojové umenia - tepláky, tričká - komplety, košele.

EDGAR POWER s. r. o. prevádzkuje e-shop s energetickými a iónovými nápojmi, tyčinkami, gélmi, športovým oblečením a vybavením, vitamínmi a ďalším sortimentom pre šport.

Kolobežkáreň: - predaj, servis a požičovňa - kolobežky - odrážadlá - kickboardy

Predajňa inSPORTline v Ostrave, Šport Ostrava Veľkoobchodný a maloobchodný predaj športového tovaru. Predaj: - potreby pre šport, fitness a voľný čas (spinning, aerobic, gymnastika, fitness, orbitack). Ponuka: - rotopedy, trampolíny, činky, korčule, prilby, biliard, stolný futbal, skateboard, squash, badminton, kolieskové a zimné korčule, ...

Maloobchod, e-shop: - bežecká obuv - športové odevy - lyže - golfová móda.

Predaj, maloobchod, opravy, servis, e-shop: - cestné bicykle (horské, cestné), príslušenstvo - doplnky, potreby pre cyklistov, cyklistické potreby - rotopedy, cyklo trenažéry - hry, hlavolamy, šípky, biliardové potreby. Sklad pre e-shop: - Přemyslovců 55/7, Ostrava - tel.: 603575591 - fax: 596635333.

Servis, predaj: - bicykle - cyklo príslušenstvo.

Spoločnosť GolfUp s.r.o. sa zameriava na predaj golfového vybavenia, oblečenia a príslušenstva známych značiek ako je Adidas, Puma a ďalšie.

Výroba, e-shop: - športové potreby pre florbal, futbal, hokej, hokejbal.

Predajňa Sport Hlubina ponúka outdoorové vybavenie so zameraním na turistiku, lezenie, kemping a beh. U nás vás vybavíme do prírody od hlavy až po päty. Nájdete u nás široký výber tovaru nielen kvalitných slovenských výrobcov. Ponúkame športové odevy na aktívne trávenie voľného času a všetko ďalšie vybavenie. Sortiment: - športová obuv - ...

Pavel Hejcman prevádzkuje internetový obchod s outdoorovým tovarom, tričká, mikiny na: - cyklistiku - behanie - turistiku Športové oblečenie padne ako deťom, tak ženám aj mužom.

Predaj, maloobchod: - športové potreby - športové odevy, obuv - lyžiarske a cyklistické potreby.

Predaj, e-shop: - športové potreby - športové oblečenie, odevy, obuv

Predaj, e-shop - športové potreby - športové odevy, oblečenie, obuv