Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Veľkoobchod, výroba: - rybárske potreby Mivardi.

Autorizovaný predajca, servis: - automobily SUBARU. Autoservis. Autopožičovňa. Predaj a servis: - elektrobicykle, elektrotříkolky, elektroskútre, talianske skútre.

Kociánov s.r.o. poskytuje ubytovanie Kareš, ďalej: - SKI a letný areál, požičovňu lyží - Bikepark

Spoločnosť JP, akciová spoločnosť, Šumperk pôsobí ako distribútor rybárskych potrieb. Ponúkame veľkoobchodný aj maloobchodný predaj a prevádzkujeme tiež internetový obchod. Dodávame kvalitné a celosvetovo odskúšané rybárske potreby značky MILO, ale aj tovar iných značiek. Ďalej poskytujeme lacné ubytovanie v blízkosti Mohelnice v Olomouckom ...

Predaj, ski servis, požičovňa lyží a turistického vybavenia, ski bazár, e-shop: - športové potreby - bicykle, lyže, snowboardy, vybavenie pre turistov, horolezcov a vodákov. Ďalšia predajňa: - 28.října 3

Maloobchod, eshop: - športové potreby - športová obuv - odevy - turistika.

Eshop pre psy a mačky: - luxusné obojky, vodítka, popruhy, pelechy, oblečky, hračky, maškrty, krmivá - sortiment a zastúpenie značiek ROGZ, Pinkaholic, Pretty Pet, Louis Dog, Red Dingo, Proplan, Royal Canin, Eukanuba. Portál a eshop s vybavením pre Bushcraft a potreby pre pobyt v prírode.

E-shop: - športové vybavenie, outdoorové vybavenie, vybavenie pre dom a záhradu, chovateľské potreby, detský tovar a mnoho ďalšieho.

Požičovňa lodí a vodácka škola. Lode požičiava a vyzdvihuje priamo pri rieke. Ponúka školské kurzy, firemné akcie a raftové výlety. Vodácke podujatia na českých aj zahraničných riekach. požičiavame: -Plastové kanoe a kajaky, -nafukovací kanoe Pálavy a Barák, -rafty rôznych veľkostí -mořské kajaky -záchranné vesty -pádla rôznych veľkostí

Požičovňa kolobežiek: - rôzne druhy kolobežiek od rôznych výrobcov - poradíme s výberom - odporučíme trasy - v sezóne sú každý mesiac zaujímavé akcie.

maloobchod: - bicykle - náhradné diely na bicykle. Opravy, servis bicyklov.

predaj: - lyže, bežky, snowboardy - bicykle - outdoorové vybavenie - športové oblečenie a vybavenie. Lyžiarsky servis. Požičovňa.

Predaj, e-shop: - hokejovej výstroje od Sher-wood, Bauer, CCM, Easton, Fischer, Salming, Winnwell, Brian's, Warrior. In-line hokej, hokejbal. Korčule powerslide fitness, nordic, agressive, detské, freeskate, helmy, chrániče, ložiská, skate, kolobežky. - vybavenie pre všetky druhy športu - všetko vybavenie školských telocviční - preplňovaným ...

Výroba, predaj: - rukavice - opasky - doplnky pre fitness a kulturistiku.

Výroba a predaj: - bicykle a cyklistické doplnky - všetky skupiny bicyklov v prevedení s oceľovými a hliníkovými rámami - detské bicykle veľkosti 16 "až 24" - cestovné kolesá 26 "a 28" - trekking - horské bicykle len na objednávku. Bicykle: - detské bicykle Condor - chlapčenská kolesá, dievčenské bicykle, JET - detské bicykle s ...

areál Kouty - lyžiarske stredisko - zjazdovky - lanovka - lyžiarska škola - požičovňa a servis lyží - bowling - požičovňa bicyklov a kolobežiek. Informačné centrum PVE Dlouhé Stráně - predaj lístkov na lanovku - predaj suvenírov.

HC Draci Šumperk, hokejový klub. Hokej Šumperk 2003. HC Šumperk. Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Predaj, servis: - športové potreby a vybavenie na hokej, in-line hokej, florball.

Výhradný dovozca a veľkoobchod cyklistického tovaru, cyklocentrum: BBB - doplnky na bicykle a vybavenie pre cyklistov Echowell - cyklocomputery a pulzmetre Felt - bicykle. Pobočka: Palackého 22 Olomouc Tel.:585418156; 773020405

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.