Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Firma Gabriela Hradová - Textil Hradová sa už viac ako 25 rokov špecializuje na výrobu a predaj reklamného a firemného textilu. S vlastnou šijacie dielňou sme schopní ponúkať ako štandardné strihy z našej kolekcie, tak neobmedzené množstvo strihov podľa priania klientov. V našom sortimente nájdete tielka, košele, polokošele, športové oblečenie, ...

Špecializujem sa na servis a predaj bicyklov. Okrem sezónnych servisov ponúkam výplety a centrovanie kolies, servis a opravy odpružených vidlíc RST, zapletených kolies Mavic, Shimano ai. Poradím a zabezpečím kúpe nového bicykla a cyklo doplnkov za zaujímavé ceny. Novo aj elektrobicykle.

Predaj, oprava, servis: - bicykle a príslušenstvo

E-shop, internetový obchod - značkové, street, športové oblečenie - pánsky, dámsky a detský textil - športové, jazdecké oblečenie - plavky, spodná bielizeň.

Maloobchod, predaj, e-shop: -kolobežky -náhradné diely

Výroba, predaj, e-shop - športové oblečenie a doplnky - cyklistické oblečenie.

Maloobchod, eshop: -skate potreby. -skate odevy. -snowboard. -bike. -batohy. -obuv.

Maloobchod, predaj: -rybárske potreby

Výroba: - hliníkový riad - kempingový riad

Predaj, e-shop - rybárske potreby - prúty - navijaky - doplnky pre rybolov.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -jazdné bicykle

Maloobchod, predaj, e-shop: -dámske športové odevy

Internetový obchod a kamenná predajňa: - rybárske potreby prúty, navijaky, sonary, elektromotory, signalizátory, boilie, stojany na prúty, bivaky

Ponúkame: - lyžiarske topánky - lyže - bežky - snowboardy - lyžiarske helmy - chrbtice - zimné bundy - športová obuv - nohavice na lyže - viazanie.