Je rybárčenie vašim koníčkom? Nepodceňte správnu výbavu a kúpte si potrebné rybárske prúty, navijaky, signalizátory, háčiky, sonary, umelé nástrahy, kŕmenie, návnady, vlasce, sieťoviny, rybárske kreslo a iné nevyhnutné potreby, s ktorými bude radosť loviť.

Firma TM PROFIL Marian Telega prevádzkuje rybárske a lovecké potreby. Zameriavame sa na morský rybolov, najmä na rybárske a lovecké potreby s veľkými predajnými priestormi a veľkým objemom skladových zásob. Prevádzkujeme e-shop na www.rybarlovec.cz s unikátnym motivačným zľavovým systémom pre každého zákazníka.

Špecializovaný maloobchod, e-shop, predaj - rybárske potreby: - knihy - prúty, háčiky, silón, navijaky - kŕmenie - stojany - rybárske oblečenie - boiliesové zmesi, mixy - muškársky a viazací materiál.

Špecializovaná predajňa a e-shop pre potreby rybářů.Hlavní zameranie je na kŕmenie, kedy dokážeme vybaviť jednotlivca aj pretekárske kaprárske tímy.

E-shop - rybárske potreby - prúty, navijaky, háčiky - kreslá, lehátka, nože - kŕmenie.

Predaj - rybárske potreby prúty, stojany, podberáky, navijaky, Vlastné -boilies, boilies mixy, tekuté komplexy atď návnady, nástrahy. Všetko pre lov kaprov