Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Výroba a predaj luxusného športového oblečenia českej značky NEYWER. Športové a voľnočasové oblečenie pre ženy. Originálne strihy padnúce každej postave, kvalitné a funkčné materiály. Slovenská výroba.

Maloobchod, predaj, diskontný predaj: -dámsky, pánsky a detský textil -modné doplnky -oddelenie nadmerných veľkostí -odevy pre šport a voľný čas.

Maloobchod, predaj: - športové odevy HANNAH - pánske, dámske športové oblečenie, odevy na voľný čas - batohy - spacie vaky - stany.

Predaj: - dámske a pánske oblečenie - spodná bielizeň - plavky

Vývoj a transfer technológií s využitím nanotechnológií. Výroba funkčnej bielizne a ponožiek s antibakteriálnou úpravou www.nanosilver.cz Aditíva do palív - www.nanoaditiva.cz Materiály na ochranu povrchov www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Ski servis, oprava: - brúsenie lyží na stroji WINTERSTEIGER - sklznica. Montáž, nastavovanie: - viazanie, lyže.

E-shop: - športové potreby - termobielizeň - turistické topánky - bežecké topánky - dámske, pánske športové oblečenie.

Predaj, e-shop - športové potreby - športové oblečenie, odevy, obuv

PATRIOTIC s.r.o. prevádzkuje e-shop zameraný na vybavenie pre bojové športy.

Výroba, e-shop - fitness športové oblečenie Aesthetic fitness. - dámske, pánske tielka, mikiny, tepláky.

E-shop: - dámska a pánska spodná bielizeň - obuv - dámske oblečenie - termobielizeň - fitness oblečenie

Internetový obchod, e-shop: -dámska spodná bielizeň -pánska spodná bielizeň -plavky

Na predaj textilnej galantérie, spodnej bielizne a tiež bielizne posteľnej sa špecializuje pani Anna Quittová. V našom sortimente nájdete dámsku spodnú bielizeň, termobielizeň, plavky, obliečky na postele aj periny. Ďalej sa venuje šitiu dámskych odevov na zákazku vrátane opráv.

Snowboard centrum. Maloobchod, predaj, e-shop: - snowboardy, snowboardové komplety, viazanie, topánky - snowboardové bundy, športové oblečenie, potreby - chrániče, prilby - doplnky. Požičovňa, prenájom: - snowboardy, topánky a viazanie. Sídlo firmy: - Třinec, Oldřichovice 738.

Predaj, e-shop: - tenisové rakety, loptičky, oblečenie, tašky

Predaj, záručný servis: - bicykle - lyže, viazanie -športová, turistická obuv - športové a cyklistické potreby, doplnky.

Vzorková predajňa, kancelária firmy, predajný sklad. Predaj, servis: - športové vybavenie (volejbal, futbal, hádzaná, basketbal, bedminton, florbal) - športové potreby - športové oblečenie, odevy, doplnky.

Maloobchod, predaj: - spodná bielizeň - plavky - zdravotné pančuchy - ponožky - pyžamá - a mnoho ďalších.