Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Internetový obchod so šípkovým tovarom: - šípky - barely (telá šípok) - terče (sisalové, elektronické) - letky - násadky - hroty - púzdra - doplnky (chrániče, gumičky, kľúče, hroty, vosk a i.) - poháre

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, všetko na jednom mieste. Ponúkame ti on-line nakupovanie 24 hodín denne z pohodlia tvojho domova, práce či školy. Zameriavame sa na snowboarding, longboarding a vôbec na všetko, čo k tomu patrí. Vybavenie, chrániče a doplnky. Pre všetkých milovníkov bielej stopy prinášame tie najlepšie značky ...

Predaj, e-shop - značkové športové oblečenie, obuv - vybavenie pre zimné a letné športy - športové potreby - kolekcia na šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, e-shop: -značkove športové oblečenie, obuv -vybavenie pre letné a zimné športy -športové potreby -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj, servis, požičovňa: - predaj nového aj staršieho vybavenia pre zimné športy (lyže, bežky, snowboardy, zjazdová obuv, helmy). - požičovňa, testcentrum ROSSIGNOL - oblečenie a doplnky.

Pobočka. Predaj: Predaj, maloobchod: - športové potreby - športové odevy, obuv - posilňovacie zariadenie.