Intenzívny šport a zábava v jednom s priateľmi a kolegami z práce - to je tenis a squash. Kúpte si tréningové hodiny alebo si rovno prenajmite hraciu plochu pre samostatné hranie. Môžete využiť hry s inštruktormi a rozhodcami pre ešte športovejšie zážitky

Výroba, dovoz a veľkoobchod športových, kancelárskych a školských potrieb pod vlastnou značkou Spokey a Easy: - rada Rapid Line: - vybavenie na stolný tenis, bedminton, tenis - rada Aqua Line: - potreby pre plávanie: čiapky, okuliare, masky, plutvy - rada Team Line: - lopty, vybavenie pre tímové športy - volejbal, ...

Športové centrum: - tenis (tennis) - bedminton - fitness - tenisová škola - firemné akcie - turnaje na kľúč. Ubytovanie.

Športovo-spoločenský areál: - reštaurácia - bowling - športové sústredenia - športové aktivity pre deti i dospelých - priestory pre organizovanie osláv, svadieb.

Športový areál, služby: - 4 multifunkčné ihrisko s povrchom z umelej trávy - krytá športová hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytovanie - vínna pivnica.

Predaj, e-shop: - tenisové rakety, loptičky, oblečenie, tašky