Každé profesionálne aj rekreačné ihrisko či športovisko by malo disponovať futbalovými bránkami, sieťkami, striedačkami, lajnovačkami, vápnom a farbami, časomierou, tabuľami na striedanie aj rohovými zástavkami. Miera vybavenia závisí na druhu športu.

Výroba, montáž: - futbalové bránky - bránky pre hádzanú, futsal a florbal

Výroba: - športové zariadenia - Lajnovačka, bránky, stĺpiky

Činnosť: - výstavba športových areálov, vrátane dodávky všetkých potrebných komponentov a technológií.

Predaj, e-shop: - trampolínové sety, doplnky, príslušenstvo - trampolíny - bazény - altány - záhradné zostavy, stoly, stoličky a kreslá.

Výstavba: - drevené domy, zruby, chata - krovy - detské ihriská

Servis, oprava, predaj: - rolby, stroje na úpravu ľadu.

Predaj, e-shop, montáž: - záhradné domčeky - detské ihriská - šmykľavky - altány, pergoly

Spoločnosť Nábytek Strakoš z Českej republiky sa špecializuje na výrobu a predaj bytového, záhradného a jedálenského nábytku. Z ČR poskytujeme komplexné dodávky interiérov pre kancelárie, firmy, reštaurácie, hotely či domácnosť. Medzi naše hlavné produkty patria predovšetkým záťažové stoličky v modernom a klasickom štýle z kvalitného masívu ...

Prevádzka, prenájom, servis - šípkové prístroje.

Činnosť - výstavba vonkajších posilňovní a street workout parkov - dodávka, montáž: vonkajšie posilňovacie stroje, záhradný workout.

Spoločnosť DSC šport s.r.o. sa zaoberá predajom a distribúciou športových potrieb značiek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pre Českú aj Slovenskú republiku. V našom veľkoobchode nájdete vybavenie pre tenis, squash aj bedminton, či už hľadáte rakety, loptičky či obuv. Produkty Dunlop sú navrhnuté tými najnovšími technológiami, aby spĺňali ...

E-shop - detské trampolíny FASTJUMP.

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - detské ihriská - altány, pergoly - mobiliár

Výroba, predaj, montáž, oprava: - telocvičné náradie, pomôcky, gymnastické zostavy (kladiny, hrazdy, žinenky atď.) - kancelársky nábytok - školský nábytok (lavice, stoličky, šatne) - kuchynské linky - školské potreby - vybavenie pre materské školy (záhradná konštrukcia na hranie) - záhradné paravány Dodávka, montáž: - ...

Dodávka a montáže - oceľové montované halové konštrukcie - priemyselné haly - športové a viacúčelové haly. Stolárska výroby - drevené podlahy - okná, dvere - záhradný nábytok. Predaj - materiál na výstavbu golfového ihriska - príslušenstvo na golf, golfové palice, jamky, zástavky, loptičky a všetko potrebné vybavenie ihriska.

E-shop, predaj - športová výživa - fitness vybavenie - stroje a posilňovacie doplnky.

Predaj, e-shop - športové vybavenie a potreby - fitness zariadenie - posilňovacie stroje - činky - rotopedy - bežecké pásy - rampolíny, nafukovací matrac - kolieskové korčule.

Predaj - golfové príslušenstvo a zariadenie pre hráčov.

Predaj, e-shop - záhradný nábytok - detské ihriská.

Stavebná činnosť - zemné práce - pokládka zámkovej dlažby - demolácia. Predaj a montáž detských herných zostáv - detské ihriská na záhradu aj pre verejný priestor.

Vybavenie detských ihrísk. Výroba, predaj, dodávka, distribúcia: - detské herné prvky - športové a fitness zariadenia - skatové a skateboardové dráhy - mestský mobiliár - parková architektúra.

E-shop: - fitness vybavenie, náradie - podložky, lopty - činky - rotopedy - stojany a lavičky

E-shop - stroje a potreby na posilňovanie - rotopedy - trenažéry - steppery - športová výživa - vybavenie pre box - masážne prístroje a kreslá - horolezecké steny - stolný futbal - elektrobicykle - hodinky SUUNTO Predaj a e - shop - elektrobicykle Predaj a e-shop - stroje a potreby na ...

Realizácia, dodávka, montáž: - ihrisko na posilňovanie vlastnou váhou - street workoutové ihrisko.