Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club Olomouc
Organizujeme: - potápanie v ČR - potápanie v zahraničí - kurzy potápania - potápanie Egypt - potápanie Chorvátsko - potápanie Azorské ostrovy - víkendové potápanie - škola potápania - potápanie pre začiatočníkov i pokročilých - cestovanie za potápaním - potápačská výstroj Požičovňa potápačského výstroja, predaj výstroja, ...
Výroba, servis: - miniatúr golfové ihriská. Veľkoobchod: - tlačivá pre účtovné evidenciu firiem - Samoprepisujúci tlačivá - doklady pre podvojné účtovníctvo - kancelárske potreby.

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. prevádzkuje eshop s detským tovarom, kozmetické a drogistické výrobky, potreby na šport a voľný čas, potraviny a dekorácie pre domácnosť.

Veľkoobchod: -hračky, spoločenské hry -športový tovar -papier, papierenské výrobky -drogéria.

predaj: - športové potreby - športová obuv - rybárske potreby - predaj servis lyží a bicyklov - brúsenie korčúľ. - predaj a servis elektrobicyklov

služby: - ustajnenie koní - krátkodobý prenájom školského koňa v areáli - individuálny výcvik jazdca - vychádzky do terénu - exkurzie pre školy a škôlky - prenájom kryté haly 20 x 40 m - prenájom vonkajšie jazdiarne 40 x 70 m - ubytovanie

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Kraličák, s.r.o. prevádzkuje lyžiarsky areál Králičák a ubytovanie v penzióne Kraličák. Areál: - Staré Mesto 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Spoločnosť kolobezky.bike s.r.o. sa zameriava na predaj kolobežiek českej značky Kocka, zákazníci si môžu vyberať klasické pre dospelých a deti, pre jazdu so psami, špeciálmi a skladacie.

Požičovňa, predaj, servis: - všetko pre letné a zimné športy.

Predajňa pre cyklistiku a lyžovanie. Predávame horské, trekingové a cestné bicykle, elektrobicykle a vybavenie a doplnky pre cyklistiku. Vykonávame servis kolies a elektrobicyklov. V zimnom období vykonávame servis, brúsenie a voskovanie lyží aj bežiek a predávame lyže, bežky a snowboardy.

Predaj: - oblečenie a doplnky pre šport, outdoor a voľný čas (turistika, cykloturistika, atletika, bežky, plávanie). Zastúpenie: - ALPINA, ASICS, AXON, COLUMBIA, CRAFT, SWIX, FERRINO, SAUCONY, SENSOR, SPORTEN, ZAJO, TATONKA a ďalšie.

Veľkoobchod a maloobchod so športovým vybavením, vybavenie pre ľadový hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Opravy a servis športového vybavenia, špeciálne potrieb pre ľadový hokej a kolieskové korčule.

Predaj, požičovňa, servis - Voda, Kolesá, Lyže: - všetko vodácke vybavenie, všetko pre vodákov a vodné športy - predaj bicyklov a vybavenia - predaj bežiek a zjazdových lyží - lyžovanie - eskimovanie. Škola jazdy na kajaku.

Areál športu: - nefajčiarsky šport bar s letnou terasou - futbal, tenis, volejbal, plážový volejbal, bedminton, basketbal, nohejbal - detské ihrisko. Organizovanie sústredenia vrátane ubytovania. Firemným zákazníkom sa ponúka možnosť usporiadania teambuildingových a spoločenských akcií, turnajov a párty.

Predaj: - vybavenie pre bojové športy - JUDO, JU-JUTSU, AIKIDO, KARATE, NORD SHAOLIN KUNGFU, WUSHU, KUNG FU, TAICHI, TAEKWONDO, BOX, KICKBOX, THAIBOX, MMA -kimona, chrániče, prilby, boxerské rukavice, boxovacie vrecia, lapy, nože - potreby pre sebaobranu - korenisté spreje, teleskopické obušky, elektrické paralyzéry, putá ...

Tool Biliard. Výroba, predaj: - biliardové stoly. Veľkoobchod, maloobchod: - biliardové príslušenstvo - diely na výrobu biliardových stolov - stolné futbaly.

Ľahké a kvalitné postroje na paragliding.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, všetko na jednom mieste. Ponúkame ti on-line nakupovanie 24 hodín denne z pohodlia tvojho domova, práce či školy. Zameriavame sa na snowboarding, longboarding a vôbec na všetko, čo k tomu patrí. Vybavenie, chrániče a doplnky. Pre všetkých milovníkov bielej stopy prinášame tie najlepšie značky ...

Výroba, predaj tovaru pre vodákov: -lodné vrecia -nafukovacie vaky -vodotesne a vodovzdorné obaly a tašky. Požičovňa: -vodácke potreby.

Predaj: - cestné bicykle - trekové, horské, cestné - rotopedy - posilňovacie zariadenie - výživa pre kulturistiku. Stavba kolies na zákazku. Servis: - kolesá.

Sedemmíľové topánky - zábava, adrenalín, šport. Výučba: - zábavný športový štýl - vhodné pre mužov, ženy aj deti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - semimíľové (skákacie) topánky. Zastúpenie rakúskej značky 7 leagve boot.