Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Športové centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trénera - pravidelné hodiny aeróbnych a relaxačných cvičení (Jóga, TRX, Kruhový tréning a ďalšie ..) - ihrisko na beachvolejbal. Po športe iste oceníte priestrannú saunu, alebo len posedenie s priateľmi v reštaurácii a na letnej terase.

Lyžiarska škola, špecializované lyžiarske kurzy pre dospelých, predaj a testovanie lyží Lust E-shop: - lyže Lust

Maloobchod, kamenná predajňa - kolobežky - elektrobicykle - skladacie bicykle.

Predaj, požičovňa: - detské vozíky za bicykel - športové vybavenie

Výroba, predaj: - fitness stroje Fiveriders

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop -biliardový tovar -šípkový tovar -stolné futbaly, hokeje -šachy a spoločenské hry -petanque, kroket, hlavolamy -poháre, medaily, diplomy -žonglovanie -golf centrum -predaj, servis, poradenstvo.

Prenájom zábavnej techniky - výherné automaty - elektronické šípky - kvízery. E-shop športového oblečenia.

E-shop, predaj svetových športových značiek: - skate a snowboardové oblečenie - snowboardy, topánky, viazanie - skateboardy, longboardy

Ponúkame, požičiavame, vykonávame servis potápačskej techniky. Robíme kurzy potápania.

Športový club - športová akadémia. Rozvoj športových zručností: zjazdové lyžovanie, triatlon, plávanie, inlaine, nordic valking, beh, všeobecná športová príprava. Organizovanie športových podujatí, trénikové tábory.

Požičovňa, predaj a servis lyží, bežiek a snowboardov. Vyrábame potreby na lyže, snowboard, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, powerkiting. Skiservis strojmi Montana a Wintersteiger. Technické krajčírstvo šije obaly, púzdra, tašky, reklamný tovar, plávacie vesty, vaky. Zákazkové šitie všetkých obalov a priemyselných výrobkov, autodoplnkov ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -rotopedy -vybavenie domácich posilňovní -posilňovacie stroje -elektro koleso.

Fitness štúdio - najväčšie fitness štúdio v Plzni otvorené 24 hodín denne, 3 poschodová budova, parkovisko v objekte, príjemná obsluha Výroba, predaj a servis: -posilňovacie stroje.