Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Bazár, záložňa: - domáce spotrebiče - audio - video - TV - mobilné telefóny a príslušenstvo - autorádia - športové potreby - náradie aj elektrické - rybárske potreby.

Firma Profiplast - výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, požičovňa. Nová vodácka predajňa a požičovňa Profiplast: všetko pre rafting, vodný slalom, turistiku, rodeo a sea kayaking, otvorené Po - Pi 14. 00 - 19. 00; Umelá slalomová trať Trója.

Predaj horských bicyklov, korčúľ, lyží a ďalšieho športového vybavenia.

Dovozca, predaj, e-shop: -vybavenie pre bojové športy, fitness, jogu -oblečenie pre šport a voľný čas

Škola a kurzy - potápanie Predaj - potápačské potreby Servis - potápačská technika Potápačské práce

Predaj, veľkoobchod, distribúcia, potlač plaveckých čiapok, predaj plaveckých potrieb a bazénového príslušenstva Plavecké potreby.

Bazár, záložňa: - elektronika - náradie - šport

Centrum športového šermu. Predaj šermiarskeho vybavenia. Ponúkame. - kordy a šable - oblečenie pre trénerov - fleret - elektrické vesty - chrániče a tašky - podvesty a masky - blúzky a nohavice - vybavenie pre turnaje a šermiarne Dodávame aj potreby pre historický šerm.

Obchodná činnosť Výučba - golf s trénerom Veľkoobchod - športový tovar (športové oblečenie, lyže, plavky a športové potreby)

E-shop predaj detských doplnkov a potrieb pre zvieratá, rybárov. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácke doplnky.

Veľkoobchod so športovými potrebami pre adminton, tenis, squash, lyžovanie, bežkovanie a ďalšie letné aj zimné športy

Prírodný rodinný areál - ponuka pobytu v prírode - lanové centrum - ubytovanie - trampolíny - hojdačky pre deti - jazda na koňoch

Výroba a e-shop potrieb pre vodné športy a moto šport.

Predaj: - športové vybavenie na florbal

Maloobchod, e-shop, požičovňa, servis: -potápačská výstroj. -potápačské vybavenie. Služby: -kurzy potápania.

Predaj nových aj použitých golfových loptičiek. Ponúkame značky: Bridgestone, Callaway, Nike, Minnacle, Precept, Dunlop, Srixon, Taylor Made, Titleist, Top Filtre a ďalšie.

Internetový obchod, e-shop, požičovňa: -helmet, onboard kamery. -kamery na helmu.

Predaj a E-shop s detským oblečením Detská obuv, potreby, batohy a tašky, hračky a hry. Zdravé fľaše. Pre dospelých tu máme dámske aj pánske oblečenie, obuv a športové potreby.

Kurzy: - windsurfing - kitesurfing - snowkiting - snowboarding Požičovňa: - lyže - snowboardy - windsurfy - korčule - stany - kite-ťažné drakmi Servis, oprava: - lyže - windsurfy - korčule

E-shop a predaj športových potrieb a doplnkov. Na sklade máme produkty značiek ASICS, ERREA, NIKE, MOLTEN a MIZUNO. Výrobky: - lopty - fixačné pásky - ponožky a obuv - lajnovačky - hrabla na beach volejbal a ďalšie.

Naša firma sa zaoberá v letnej sezóne predajom bicyklov CTM, ACSTAR, LEADER FOX. V zimnej sezóne je v našej predajni v prevádzke skiservis, požičovňa lyží a snowboardov. Ďalej predávame zimné korčule, zjazdové lyže aj bežky vrátane príslušenstva, viazanie, lyžiarske paličky, doplnky.