Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Maloobchod, predaj: -kožená výroba na objednávku -špeciálny na bojové plemená -obojky, vodítka, náhubky, postroje.

Predaj jazdecké potreby a vybavenie: - jazdecká sedla pre kone, pony, Prestige, Kentaur, westernová Zajac - westernové uzdenie - podsedlovej dečky, čabraka, masky, uzdičky pre kone - podbrušníky kožené Kentraur, Prestige, - zubadla, povrazové ohlávky na koňa, - deky bedrový, odpocovací, nepremokavé, zimné, - prilby Casco, jazdecké prilby - ...

Predaj, e-shop: - chovateľské potreby

predaj: -jatečné a chovné ovce a kozy -krmív a chovateľské potreby.

Špecializovaná predajňa: -potreba pre chovateľov a milovníkov papagájov -strava papagájov, zrniny -Zdravie výživa pre papagáje -krmív, výživa - dokrmovací zmesi, granule, orechové plody, tyčinky, zrno, vitamíny, minerály -vitaminové a minerálne doplnky -klece a voliéra - malé, stredné, veľké, nerez, komaxit -časopisy pre chovateľov NOVÁ ...

Distribúcia, predaj: - elektrické ohradníky - potreby pre kone a jazdcov - farmových zariadení spracovanie mäsa - farmových zariadení spracovanie mlieka - farmových zariadení spracovanie ovocia - soľná a minerálne lizy - potreby pre domácich miláčikov - krmivo pre kone - rodenticídy - insekticídy - dezinfekcia - vybavenie ...

E-shop: - krmivá pre psov a mačky

Hypermarket. Veľkoobchod, predaj: -potraviny -pečivo, mliečne výrobky, mäso -papiernictvo -drogéria, hygienické potreby -odevy -domáce potreby -elektronika.

Hypermarket. Veľkoobchod, predaj: -potraviny -pečivo, mliečne výrobky, mäso -papiernictvo -drogéria, hygienické potreby -odevy -domáce potreby -elektronika.

Hypermarket. Veľkoobchod, predaj: -potraviny -pečivo, mliečne výrobky, mäso -papiernictvo -drogéria, hygienické potreby -odevy -domáce potreby -elektronika.

E-shop, internetový obchod - krmivo pre zvieratá - chovateľské potreby - maškrty - doplnky pre zvieratá.

Kožušníctvo, výroba, predaj: - ovčia kožušina - výrobky na rehabilitáciu a invalidný vozík - výrobky na prevenciu proti vzniku dekubitu - domáce topánky, papuče - detské topánočky - vrece do kočíka - vankúše, deky - jazdecké potreby

Predaj jazdeckých potrieb a vybavenia.

Maloobchod, e-shop: - chovateľské potreby - obojky, náhubky, vodítka pre psov - náhubky, postroje pre bojové plemená psov.

E-shop. Chovateľské potreby, klietky, hračky, krmivá, teraristika, hlodavce, ryby, vtáky.

Veľkoobchod, predaj. - poľnohospodárske produkty, poľnohospodárske komodity: - obilniny, olejniny, kukurica - proteínové krmivá - mliečne kŕmne zmesi - chovateľské potreby. Chovateľstvo. Lesníctvo. Poradenský servis pre chovateľov, včelárov a poľovníkov.

Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle. Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle.

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

E-shop, predaj: - chovateľské potreby pre psov, mačky, vtáky a ďalších domácich miláčikov. Nájdete u nás aj potreby pre teraristiku a akvaristiku.

Internetový obchod, e-shop: - oblečky pre psov

Veterinárny obchod ANVET Veterinárna ordinácia Predaj - krmivá.

Internetový obchodný dom. Predaj: -značkové výrobky cez Internet. Výdajné miesto HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (len pre informácie ohľadom výdaja tovaru na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz prevádzková doba: pondelok - piatok 9:00 - 18:00.

Odborný predaj domácich maznáčikov, krmív a chovateľských potrieb. Vlastné parkovisko, otvorené denne, živé zvieratá, profesionálny prístup, široký sortiment, obrovské zásoby skladom. Špecializujeme sa na odbory: Akvaristika, teraristika, chovateľské potreby pre psov, mačky, technika pre záhradné jazierka, potreby a krmivá pre hlodavce, ...