Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Výroba, predaj, e-shop: - klietky pre hlodavce, papagáje - vtáčie klietky.

E-shop - jazdecké potreby - boxy a stajňové vybavenie - prepravníky na koňa.

E-shop - kuchynské potreby - hračky - elektronika - auto, moto doplnky - chovateľské potreby.

Predaj jazdeckých potrieb pre jazdcov a kone. Pranie diek a podsedlových dečiek, oprava koženého jazdeckého vybavenia, topánok. Adresa predajne: Ratibořská 501/77, Opava Kateřinky otváracia doba Ut 13.00 - 17.00, St-Pia 10.00 - 17.00 hod.

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá - škrabadlá pre mačky.

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - kozmetika, šampóny pre psy a mačky - obojky, vodítka, misky, pelechy.

Jazdecké potreby pre kone a jazdcov. V našej predajni v Ostrave - Hrabůvce na ulici Hasičská 52 aj na našom e-shope www.epeus.cz vám ponúkame kvalitné výrobky ako prestížnych zahraničných značiek tak aj našich, českých výrobcov. Chceme tak rozšíriť a obohatiť ponuku tohto sortimentu v našej oblasti.

Stolárstvo, výroba - chovateľské zariadenia.

Služby: - veterinárna ordinácia Predaj: - chovateľské potreby - krmivá - liečivá, doplnky stravy

Predaj, e-shop - chovateľské potreby - krmivo. Výdajné miesto: - Tešínska 1317, 735 14 Orlová - Lutyňa.

Predaj, e-shop: - klietky, vybavenie klietok a krmivo pre hlodavce, fretky, králiky a vtáky

Maloobchod, predaj: - krmivá pre psy, mačky, hlodavce - krmivá pre králiky, hydina - záhradné substráty - mulčovacia kôra. Šitie, výroba: - obojky, vodítka.

Internetový obchod, e-shop: -jazdecké potreby. -sedlárske potreby: -sedlárske kovanie, náradie.

Chovateľská stanica: -Labradorský retriever. -Francúzsky buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pre psov. Internetový obchod, e-shop: -chovateľské potreby.

E-shop, predaj - kamenná predajňa: - chovateľské potreby - krmivo, granule pre psy a mačky - krmivo pre vtáky, rybičky - zmesi na kŕmenie hydiny a králikov, granule pre králiky - nosnice, šrot

Zverimex. Maloobchod, predaj: - chovateľské potreby - krmivo pre psy, mačky, drobné domáce zvieratá.

Výroba, predaj, e-shop: - krmivá - chovateľské potreby

Výhradné zastúpenie pre ČR a SR, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - výrobky firmy Artmet - klietky, voliéry pre vtáky, hlodavce, mačky a psy.

Výroba: - koterca, Psy búdy - záhradný nábytok. -terasy -pergoly -záhradné domčeky

Drevo, modely. Drevomodelárstvo. Drevovýroba. Výroba, predaj: - drevené sústružené, frézované a hobľované výrobky a polotovary - menšie drevené modely pre zlievárne - dekoratívne predmety - MDF rámčeky - schodiskové zábradlie, okrasné tyčky pre altány - psie búdy, voliéry, kŕmidlá - drevené hračky - stoličky, poličky. - Dna ...

Predaj: - krmivá pre psy a mačky, vtáky a drobné hlodavce, hydina a králiky - chovateľské potreby - maškrty a konzervy - vitamíny, vitamínové doplnky stravy, veterinárne prípravky - vodítka a obojky - prepravky a pelechy - podstielka - mrazené mäso a salámy pre psov - antiparazitálne prípravky - šteňatá Shar-pei.

E-shop, predaj: - chovateľské potreby pre psov, mačky, vtáky, hlodavce, akváriové, terárijné zvieratá - jazdecké, stajňové potreby na chov koní, hovädzieho dobytka, ošípaných, oviec, kôz, hydiny.