Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Výroba, predaj, e-shop - sedacie vaky - taburety, kreslá - pelechy pre zvieratá - vankúše.

Veľkoobchodný predaj prúteného tovaru, bytových doplnkov, práčovných košov, košíkov, chovateľských potrieb, tácok, ošatiek a korálkových závesov. Ponúkame široký sortiment umelých živých plotov.

Veterinárna klinika: - očkovanie - prevencia a liečby - kardiológia - oftalmológia - laboratórne vyšetrenie - röntgen - SONO. Predaj: - krmivá.

Obchod s chovateľskými potrebami pre zvieratá Praha. Certifikovaný predajca antiparazitík, sušené maškrty, mäso a odmeny v biokvalite, kolekcia českého výrobcu Pes-tex, aromaterapia od českej firmy.

Psí salón: - úprava psov všetkých plemien, strihanie, kúpanie, rozčesávanie, trimovanie, regeneračné zábaly alebo masáže. Predaj - oblečky a kozmetika pre zvieratá

Maloobchod: - krmivá, maškrty - chovateľské potreby

Predaj chovateľských potrieb a akváriových rybiek.

Internetový obchod s chovateľskými potrebami a krmivom.

Predaj chovateľských potrieb a krmiva.

Raj papagájov Predávame kvalitné železné, nerezové klietky a voliéry pre papagáje KINGS CAGES.

Výhradný dovozca krmív Happy Dog a Happy Cat. Dovoz, veľkoobchod: -krmivá pre psy a mačky

Vyrábame a predávame premixy kŕmnych aditív, vitamínominerálne doplnky, krmivá, vitamínové koncentráty, veterinárne prípravky a extrudované krmivá pre zvieratá. Zooveterinárny servis, optimalizácia výživy, laboratórne služby. Maloobchodná predajňa.

E-shop - krmivá NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potreby pre psov Veľkoobchod a maloobchod - krmivá NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potreby pre psov

Vydavateľstvo - časopis PRE KONE Predaj jazdeckých potrieb.

Výroba cukrárskych a kulinárskych pochutín. Ponúkame čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pre zvieratá, cukríky, cereálie, kávu, dojčenskú výživu a dochucovadlá.

Kompletná úprava srsti psov všetkých plemien Predaj psej kozmetiky BIO GROOM a chovateľských potrieb.

Predaj oblečenia a doplnkov pre psov. V našej kamennej predajni nájdete: - postroje - vodítka a obojky - chladiace pomôcky - pelechy, podložky a deky - vybavenie na dostihy a coursing.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - drogéria - kozmetika - parfumérie - kancelárske potreby - hračky - chovateľské potreby

Altercan, s. Mikročipy a čítacie zariadenia značky DataMars sú používané veterinárnymi lekármi, chovateľskými klubmi, orgánmi štátnej správy a chovateľmi psov, mačiek a ďalších zvierat. Jednoduchá manipulácia, systém zabraňujúci vtiahnutiu mikročipu späť do ihly. Registračná karta Národného registra majiteľov zvierat, ku každému ...

Predaj - chovateľské potreby - krmivá - kozmetika pre zvieratá