Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Cestná motorová doprava Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov

Výroba dojčenského oblečenia (od 0 do 3 rokov). Strojové vyšívanie na reklamné textílie, firemné oblečenie, pracovné odevy a darčekové predmety.

Naša spoločnosť - VÝHRADNÝ DOVOZCA KÁVY KIMBO PRE SR - "Michal Krbec - CAFFE MARKET" poskytuje svojim zákazníkom komplexný servis v oblasti prípravy kávy, respektíve "vynikajúcej kávy". Káva KIMBO je produktom významnej talianskej spoločnosti "Café de Brasil". Táto spoločnosť vznikla v roku 1963 v Neapole a je už od počiatku v rukách rodinného ...

Internetový, veľkoobchodný a maloobchodný predaj dekoratívneho a darčekového tovaru.

Výroba, predaj: -kancelárske a propagačné predmety -luxusné darčekové predmety z kože (cestovné fľaštičky na alkohol, puzdrá na cigary, puzdrá na golfové palice) -kancelárske a propagačné predmety z kože, koženky a plastov (kľúčenky, peňaženky, etue, diplomatky, aktovky, diáre..) -špeciálne výrobky pre priemyselný sektor (púzdra na meracie ...

ZÁKAZKOVÁ VÝROBA, PREDAJ: -lisované a liate kovové výrobky: -odznaky, kľúčové prívesky, medaily -drobné upomienkové predmety (sošky, repliky historických zbraní) -kovodiely pre kožiarsky a textilný priemysel -spony, pracky, gombíky, ozdoby -bižutérne polotovary zo zinkových a cínových zliatin -liata a štrasová ...

Požičovňa spoločenských šiat "ŠTÝL" Požičovňa a predajňa spoločenských šiat a detských karnevalových kostýmov. Predajňa pančuchového tovaru tradičnej českej značky ELITE Varnsdorf, bižutérie a darčekového tovaru.

Darčekové koše a ich veľký výber nájdete v našej ponuke. V našej ponuke nájdete darčekové koše čokoládové, mäsové, pre maškrtníkov, na prianie a ďalšie.

Služby: -adrenalínové, romantické a netradičné darčeky pre firmy aj fyzické osoby. -netradičné zážitky -víkendové pobyty -teambuilding -voľnočasové aktivity -exotické zájazdy -netradičné darčeky.

Veľkoobchod, predaj: - bytový textil - povelčenie - prikrývky na postele - kuchynské zástery, chňapky - darčekový tovar - prestieranie - uteráky

Predaj fotoalbumu s detskou tématikou -hračky -želanie puzdrá na okuliare

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogéria, šport, darčeky pre deti, dospelých, tašky, batohy....

Predávame reprezentatívne a luxusné darčeky pre manažérov a obchodných partnerov. V našej ponuke nájdete značkové písacie potreby, hodvábne šatky a kravaty aj drobné kožené výrobky.

Maloobchod, predaj: - prírodné produkty - prírodná kozmetika, ovocné mydlá - esenciálne oleje, aromalampy, sviečky - sušené zmesi (pot*pourri) - sušené exotické rastliny - zdravá výživa, octy, oleje, čaje, korenie - chutney, netradičná horčica - široký výber medov a sirupov - darčeky z dreva a ručného papiera.

Chránená dielňa. Výroba, predaj: - umelé, voskové a látkové kvety - veľkonočné dekorácie, vianočné dekorácie - dušičkové kvety a vence.

Výroba a predaj originálnych ozdôb, dekorácií a darčekov vytlačenej novou technológiou 3D tlače Vianočné gule VaSuSu a sviečky na Vianočný stromček budú ozdobou Vášho stromčeka a prispejú ku kúzlu Vianoc. Sú taktiež vhodné ako dekorácia do bytu, ako bytový doplnok, či ako netradičný a originálny darček pre ženy aj mužov. Darček k narodeninám, ...

E-shop sa špecializuje na zaujímavé a štýlové predmety. Medzi tovarom sa objavujú najviac netypické darčeky, ale aj rôzne vychytávky, známe ako gadgety. Samolepky na auto, darčeky s vlastnou potlačou, alebo originálne zapaľovače.

TS-Dedra Internetový obchod s produktmi od spoločnosti Dedra. Ponúkame drogériu, bytové doplnky, domáce potreby, dekorácie a oblečenie.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - upomienkové a darčekové predmety so športovou aj inou tematikou - športové poháre a trofeje - medaila - diplomy.

Dodávka - exkluzívna štrasová bižutéria veľkoobchod a špecializovaný maloobchod - bižutéria Návrhy, dizajn a výroba - šperky na zákazku štrasová bižutéria - bižutéria Aranžérska činnosť Sprostredkovanie obchodu - bižutéria Výroba - odznaky - kovové upomienkové predmety

Náš obchodík ponúka kvalitné a vyskúšané produkty. Obchodík ponúka tradičné ručne vyrábané vonné tyčinky, ktoré sú vyrobené zo 100% prírodných surovín. Ďalej sú súčasťou sortimentu Drahokamové fioly VitaJuwel, ktoré vám pripravia čerstvú kryštálovú vodu.

Predaj - darčekový tovar Predaj - viazané a živé kvety - aranžmán na dohovore svadby, smútočné hostiny

Dodávka - drevený nábytok Dodávka - drevené sošky, svietniky

Veľkoobchod, veľkoobchodný sklad, e-shop. - úžitkový porcelán, ozdobný porcelán a hotelový porcelán - značky Haas & Czjzek, Český porcelán, Starorolský porcelán, THUN 1794, MD porcelán. Ďalšie výrobky: - džbány, karafy (karafa), darčekové predmety, poháre, mlynčeky na kávu (kávomlynček), cibulákové príbory, klasické príbory (klasický ...