Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

CBD STAR s.r.o. sa zameriava na výrobu, veľkoobchod a predaj konopných olejov, kozmetiky a a doplnkov na e-shope.

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

Predaj, e-shop: - kozmetika - autokozmetika - čistiace prostriedky - antikvariát

Predaj prírodnej a organickej kozmetiky na starostlivosť o telo, pleť, vlasy pre mužov a ženy. Prírodná dekoratívna kozmetika. Internetový obchod s ekologickými upratovacími prostriedkami.

Zdeněk Šedrla prevádzkuje drogériu.

Lucie Kožár sa zameriava na výrobu a predaj pleťovej kozmetiky, predaj parfémov, doplnkov stravy, machových obrazov a mnoho ďalšieho.

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Potraviny Ngoc s.r.o. - predaj potravín a zmiešaného tovaru. Potraviny sú súčasťou reťazca CP BALA.

Drogérie Valášek Špeciál je veľkoobchodný dodávateľ drogistického tovaru. Ponúka firmám aj koncovým zákazníkom z regiónu Uherský Brod, Uherské Hradiště, Luhačovice, Veselí na Morave, predaj profi drogérie, eko drogérie, čistiacich prostriedkov značiek Star, Cormen, Madel, Kalvei, Alfaclassic, Ryor, Bion, Vivace, Dr. Popov, Ziaja. Ceny od nás ...

Prírodné produkty z rašeliny vyrába a predáva firma Ľudmila Jílková - Torf. Náš výrobný program zahŕňa Balneo produkty a kozmetiku. Sfagnum Cosmetic je kozmetika, ktorá vďaka vysokému obsahu minerálnych látok a humínových kyselín, obsiahnutých v rašeline a rašelinovom extrakte, pôsobí blahodárne na pokožku celého tela. Táto kozmetika je ...

E-shop - potravinové doplnky - probiotické doplnky stravy - kozmetika, opaľovacie krémy, sprchové oleje.

Internetový predaj parfémov a kozmetiky: - YODEYMA parfémy - doplnky stravy - kozmetika (mydlá, starostlivosť o ruky, starostlivosť o telo a vlasy, solárna kozmetika, telové peelingy) - ústna hygiena - sviečky v plechu.

Solárium Kaderníctvo Masáže kozmetika Manikúra a pedikúra Predaj parfumov a kozmetiky: - YODEYMA parfémy - doplnky stravy - kozmetika (mydlá, starostlivosť o ruky, starostlivosť o telo a vlasy, solárna kozmetika, telové peelingy) - ústna hygiena - sviečky v plechu.

Lucie Orságová vedie internetový obchod, kde ponúka darčekové tašky, gumičky do vlasov, odličovacie látkové tampóny a pod. Pri výrobe používa vyradené látky, staršie obliečky, zvyškové prestrihy látok... snaží sa so svojou sestrou starým veciam dať novú tvár a vytvoriť tak nové funkčné veci - výrobky sú 100% tvorené handicapovými osobami.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelárske potreby -papier -písacie potreby -školské potreby -drogéria -kancelársky nábytok -tlačiarne, tonery, cartridge.

Spoločnosť BK Kozmetika, s.r.o. prevádzkuje kozmetický salón: - kozmetika - masáže - kaderníctvo - manikúra, pedikúra

Maloobchod, predaj: - zubná kefka - zubná pasta - rovnátka - dentálna hygiena.

Medisun profi s.r.o. vyrába a vyvíja: - spotrebné materiály - hygienický program - ucelený program lekárskeho mobiliára pre operačné sály, prípravne a laboratóriá - prístroje pre gastroenterológiu, endoskopiu - dezinfektory - vyplachovače posteľných mís - lekárska kozmetika - ochranné pomôcky a ďalšie. Poskytujeme záručný aj pozáručný ...

Spoločnosť Mlsalín, s.r.o. prevádzkuje eshop so zdravou výživou: - orechy, sušené plody - kozmetika - špeciálne múky - zdravé oleje - korenie - semienka ai.

Spoločnosť ROSOMAC, s.r.o. zaisťuje výrobu stavebných hmôt. Suché maltové zmesi KERATMEL: -tmely na lepenie obkladov a dlažieb (dlažby) -tmely na škárovanie obkladov a dlažieb -tmely na tenkovrstvové murovanie pórobetónu -vodotesný tmel -adhézny mostík a ďalší doplnkový sortiment. Suché tieniace barytové zmesi X-RAX STOP: -barytová ...

Biolka, s.r.o. prevádzkuje internetový predaj na svojom e-shope: - čaje - bylinky - korenie - prírodná kozmetika - doplnky stravy - éterické oleje