Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Internetový obchod s ručne prírodnou kozmetikou bez syntetických látok, ktorá navyše nie je testovaná na zvieratách. Zaobstaráte tu prípravky pre starostlivosť o telo a pleť, pánske a dámske prípravky.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Internetový obchod s kvalitnými kozmetickými produktmi kórejskej kozmetickej technológie pre starostlivosť o pleť. Predaj pomôcok pre kozmetické salóny.

E-shop. -dárkový sortiment -Detská sortiment -drogerie -kancelárskych technika, doplnky potreby Papier vystupujúci -psací potreby -svíčky ai.

Výhradný dovozca a distribútor talianskej drogérie MADEL (Pulirapid, Deox, Neflek - Smacchio Tutto, Sprizzo, Love) Predaj: - upratovacia chémia - odstraňovač vodného kameňa Pulirapid - dezinfekcia, dezinfekčný prostriedok na bielizeň, ruky, podlahy - odmasťovač - odstraňovač škvŕn (koberce, odevy) - bielič - pracie prášky a ...

Jitka Doláková prevádzkuje e-shop DOLSHOP, v ktorom je možné zakúpenie produktov týkajúce sa doplnkov stravy, kozmetiky, likvidátorov zápachu, chovateľstva a šperky.

Biofarma - pestovanie levandule a predaj výrobkov potravinových, dekoratívnych, relaxačných a kozmetických výrobkov z levandule

Solária - predaj, montáž, servis, likvidácia, predaj solárnej kozmetiky, internetový predaj náhradných dielov a príslušenstva pre soláriá, masážnych baniek a knihy pre masérov, o bankovaní, tradičnej čínskej medicíne, zvončeky, a húkačky.

predaj: -Čističe prostriedky - upratovacia technika - hygienický servis - gastro

Perlé cosmetic s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj prírodných mydiel a telových cukrových peelingov.

E-shop: - vonné sviečky BOLSIUS - aróma difuzéry - kozmetika - krémy, masti

včelárstvo: - včelie produkty, dekorácie - matky, oddelka, včelstvá - med, perníky, medovina - medzisteny, propolis, peľ perga a Rousková - sviečky a ďalšie.

Veľkoobchod s obalovým plastovým materiálom Veľkoobchod - kancelárske potreby, papier. AUTODOPRAVA do 3, 5 t -vnitrostátní autodoprava do 3, 5t -Medzinárodná autodoprava do 3, 5t. Montážne práce-lepenie reklamných tašiek, vkladanie listov do obálok, montáž jednoduchých výrobkov z dodávaných komponentov, kompletizácia darčekov, ...

Výroba, predaj kyselín, fosfátov a pracích práškov, anorgamické chemikálie, chemický podnik. Výrobca kyseliny fosforečnej termickej a fosforečných solí. Kyselina, kyseliny: -fosforečná termická-potravinárska -fosforečná termická-technická. Fosforečnany sodné: -Aditiva pre mäsový priemysel. Fosforečnany ostatné: -ALUFOS - ...