Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Veľkoobchod - dekoratívna kozmetika - nechtový dizajn.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Nákup prostredníctvom internetového obchodu bonusyzadarmo.sk: - oblečenie - zdravie, krása - elektronika - darčeky, hračky - šport - dom a záhrada.

Kupteonline.sk: - široká ponuka takmer 10.000 položiek - hračky a hry, detské potreby, knihy, parfémy a kozmetika, prírodné a BIO produkty, sprotovné hry a hračky či gadgets - originálne darčeky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz sa špecializuje na niekoľko veľkých oblastí - zdravie, krása, chudnutie a fitness a elektronika. Výdajné miesto ...

Internetový obchod - potravinové doplnky - balzamy, krémy, gély, ... - prípravky pre zdravie.

Predaj: -e-shop -solárna kozmetika -krémy do solárka. Výdajné miesto.

Predaj a e-shop. -prírodná kozmetika - keramika - porciované a sypané čaje - liečivé rastliny - porciované a sypané čaje - bylinné sirupy a kvapky - keramika - prírodná kozmetika - liečivé rastliny - bylinné sirupy a kvapky.

Maloobchod, predaj: - drogéria. - farby, laky.

Predaj, e-shop odevy, kozmetika, pánske, dámske oblečenie.

Predaj: -prípravky na manikúru -gély -umelé nechty -nechtové ozdoby -olejové ceruzky.

Kadernícke štúdio. Vykonávame melíry, strihy, farbenie a tónovanie. Predávame vlasovú kozmetiku.

Predaj - masážne prostriedky - kozmetika - depilácia -predaj- pomôcky pre masérov a študentov TCM. Organizovanie - renegeračné pobyty. Liečebné masáže.