Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Jitka Doláková prevádzkuje e-shop DOLSHOP, v ktorom je možné zakúpenie produktov týkajúce sa doplnkov stravy, kozmetiky, likvidátorov zápachu, chovateľstva a šperky.

Veľkoobchod-maloobchod, e-shop: -profesionálne výrobky pre kozmetické ošetrenie -modeláž nechtov, manikúru, pedikúru a dekoratívnu kozmetiku. Manikúra, studená manikúra, teplá manikúra Starostlivosť o ruky, parafín, výživa na nechty Odlakovače, laky na nechty, francúzska manikúra, Nail SPAtitude, Hand SPAtitude Lak na nechty, Modelovanie ...

Internetový obchod s detským tovarom, autokozmetikou, vybavením pre dom a záhradu, elektronikou, telefóny, modemy, notebooky a tablety.

Maloobchod, predaj: - zdravá výživa - bezlepkové potraviny - prírodná kozmetika pobočka: MUDr. Jana Janského 2675/11 tel .: 775 650 902