Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Predaj: - baliaci papier, tašky, vrecká, celofán, alobal, vaničky na šaláty a pečenie - tortové krabice, cukrárske košíčky, ... - papierová hygiena.

Veľkoobchod, maloobchod: - Včelárske potreby - Včelie a prírodné produkty - Kozmetika - Eshop - zásielkový predaj pre ČR a SR. - Export do európskych a mimo európskych krajín

Predaj - ekologicky šetrný drogistický tovar - biopotraviny

Kozmetika, predajňa kozmetiky a poradenstvo - starostlivosť o tvár a celé telo francúzskou kozmetikou Institut Esthederm - permanentný make-up - depilácia LYCON

Výrobný závod Soľné mlyny Olomouc Výroba: - soľ a výrobky zo soli z kamennej, vákuovej a morskej - soľ s jódom a fluórom - lizy na báze soli aj s doplnkami - jedlé, kŕmne, priemyselné a posypové soli - kúpeľové soli.

Výroba, predaj kozmetických produktov Caltha z prírodných zdrojov a z kvalitných ingrediencií.

Upratovacia firma Geisler vám poskytne profesionálne jednorazové, pravidelné a dlhodobé upratovacie služby domácností a firiem. Sme tu pre vás už od roku 1997, vďaka čomu vám naši preverení pracovníci zaistia tie najkvalitnejšie služby a to nielen v Olomouci a Brne, ale aj v rámci celej Českej republiky. Naša upratovacia firma sa zameriava ...

Distribúcia, maloobchod, predaj: -konopná kozmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Predaj nechtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školiace centrum Ivany Dvořákovej.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod. DROGÉRIA: - vlasová kozmetika - telová kozmetika - osobná hygiena - pracie prášky - čistiace prostriedky - upratovacie pomôcky - pomôcky do domácnosti - stáčaná drogéria.

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogéria.

Internetový predaj, eshop, e-shop: -svetová značková kozmetika: -vlasová -pleťová -dekoratívne -parfémy.

Solárne štúdio: - opaľovanie, permanentky - predaj solárnej kozmetiky - opaľovanie - collagenárium - turbosolárium.

PAVES - výroba prírodnej kozmetiky: - HERBACTIVE bylinné gély pri ťažkostiach - SABI INTIM bylinná intímna kozmetika - REPELAN - účinné repelentné prípravky - Upokojujúce bylinné gély na oči - REX a MIA - bylinné šampóny pre psy a mačky.