Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

E shop - liečivá - kozmetika - drogistický tovar - kontaktné šošovky Lekáreň - homeopatiká - kozmetika VICHY, BIODERMA - meranie tlaku - poradenstvo kozmetika, liečivá

Internetový obchod - kozmetika - šperky - darčekový tovar - moderné obrazy - bio krby

Predaj, obchodné zastúpenie, e-shop: - čistiace prostriedky Star Brite - prostriedky na čistenie a údržbu lodí, karavanov - prostriedky na údržbu záhradného nábytku. Obchodné zastúpenie Star Brite v Českej republike a na Slovensku.

Certifikovaný distribútor - profesionálne líčidlá pre divadlo, film, televíziu, video, foto - vizáž, beauty & fashion, body art - pomôcky a materiály pre maskérov a vlásenkárov - vybavenie pre vizážistov.

Internetový predaj, e-shop: -ekodrogéria -prírodná kozmetika -hygienické potreby -ekologické fľaše -tašky a vrecká -riad -nádoby a obaly -koše a vrecia na odpad -kancelárske potreby

Predaj, e-shop - kozmetika, kozmetické prípravky.

Dodávka, predaj: -pomôcky prvej pomoci -hygienický materiál -vyšetrovacie rukavice -kozmetika

Služby: -kurzy nechtovej kozmetiky Dodávka, predaj: -gélové farby -ozdoby na nechty -nástroje

Internetový predaj, e-shop: -osviežujúca ice gél napomáha regenerácii organizmu

Distribúcia kozmetiky, čistiacich a hygienických prostriedkov.

Distribúcia, predaj: - farby na zhotovenie odtlačkov detských ručičiek, nožičiek.

Veľkoobchod, distribúcia dezinfekčných a čistiacich prostriedkov - prípravky na prevenciu rakoviny a posilnenie imunity organizmu. VIP Transport - preprava osôb aj zásielok.

E-shop - autodoplnky - strešné nosiče - svetlá - drogéria, kozmetika - čistiace prostriedky - chovateľské potreby - kancelárske potreby - potravinové a nutričné doplnky.

E-shop: - aromaterapia pre psy, mačky a iné zvieratá - prírodná kozmetika a liečebné prípravky pre ľudí Výdaj v Prahe 10: KRÁSNE ZVIERA, Počernícka 64 Tel.: 606 934 522 Značkový predaj - BRNO, Křenová 63 tel. do predajne: 778 041 977

Veľkoobchod, e-shop - drogéria - kozmetika - sviečky.

Eshop: -medovina -medovník -darčekové fľaše -darčekové balíčky -medová kozmetika

Výroba, e-shop: - depilačná cukrová pasta EPILL BODY.

Dodávateľ výrobkov určených na regeneráciu a osvieženie tela.