Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá predajom kozmetiky do profesionálnych kaderníckych a kozmetických salónov aj Barber shopov.

Výroba koncentrátu čistiaceho a odmasťovacieho prostriedku EFFECT®

Epidermy - špeciálna dermokozmetika je rýdzo českou značkou, ktorá prichádza so svojimi prvými výrobky pre problematickú pleť s akné, ekzémy a lupienkou.

Vlastné receptúra kompletnej kozmetickej starostlivosti o fúzy (sérum na podporu rastu fúzov, olej, balzam šampón a vosk na fúzy) a vlasy dotiahnutá k dokonalosti. Prvotriedne fialová skla dovážané z Holandska a všetko ostatné už len z šikovných českých ručičiek, s nutnou dávkou potu a krvi, to sme my, Angry Beards. Objednávky odosielame do 24 ...

Dr.Hauschka Store. Predaj, e-shop - prírodná kozmetika Dr.Hauschka. kozmetické štúdio - kozmetika - kozmetické ošetrenie.

Veľkoobchod, maloobchod, zásobovanie - konzervované potraviny (európskej, ázijskej) - nápoje - drogérie.

Espace sa zaoberá predajom, veľkoobchodom aj maloobchodom kozmetického a drogistického tovaru. Drogérie Prima pôsobí na našom trhu od roku 2007. Pre koncových zákazníkov ponúka rozsiahly sortiment kozmetických artiklov. Zabezpečuje propagáciu prostredníctvom mesačných letákov, ktoré sú distribuované v miestach predajní a okolie. Pôsobí po celej ...

E-shop - potravinové doplnky stravy - kozmetika - drogerie - vitamíny, minerály.

E-shop - telová a pleťová kozmetika - dekoratívna kozmetika - séra, masky, peelingy, krémy, emulzie.

E-shop: - nechtová kozmetika kurzy: - nechtová modeláž

Výroba, výrobca, e-shop: - prírodná kozmetika - pleťové masky, oleje, séra, krémy - masážne oleje.

Distribúcia, veľkoobchod, predaj, e-shop - samoopaľovacie kozmetika značky XEN-TAN.

Dodávka, predaj: - spotrebný materiál pre zdravotníctvo (papiere do EKG, CTG, papier pre ultrazvuk ...) - papierové utierky ZZ, toaletný papier - drogistický tovar - jednorazové riady - LDPE Pyle, mikroténové sáčky.

Dovoz, predaj, e-shop - solárna kozmetika, opaľovacie krémy.

Distribúcia, predaj, e-shop - parfumy - vlasová kozmetika.

drogérie Saxofón - sieť predajní - drogistický tovar.

predaj: - papiernictvo - drogérie, kozmetika - darčekové predmety

E-shop: - parfumy - kozmetika - drogerie

Distribúcia, sieť predajní, e-shop - kozmetické produkty - vôňa, líčenie, starostlivosť o pleť i telo, ...

Spoločnosť je oficiálnym výhradným distribútorom produktov švajčiarskej laboratória RegenLab.

Predaj, e-shop - detský tovar - kočíky, sedačky, cestovné postieľky - detská kozmetika, výživa, plienky. predajne: - adresa: Jetřichov 2463, Hostivice, tel. 702 248 399 - adresa: Českomoravská 2420 / 15a, Praha 9-Libeň, tel. 734 700 447 - adresa: Chlumecká 1532, Praha 9 (Predajňa Gašparko), tel. 724 095 962 - adresa: Rokycanská ...

predaj: - biopotraviny - raw food - biokozmetika - bezlepkové potraviny