Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

predaj: - biopotraviny - raw food - biokozmetika - bezlepkové potraviny

Dodávka, predaj, e-shop - zvlhčené dezinfekčné obrúsky - zvlhčené hygienické obrúsky - zvlhčené čistiace a upratovacie obrúsky - návlekové automaty.

Slevovar.cz, e-shop, predaj: - lacný tovar so zárukou - autopríslušenstvo - papierenské tovar - drogerie - baterky, svietidlá, žiarovky - hračky - upratovacia technika ...... atď.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - telové zábaly - BodyWraps.

E-shop: - čistiace prostriedky - tekuté mydlo - pracie prostriedky

Spoločnosť AGENS - Ing. Josef Dědič sa zaoberá predajom dezinfekčných, čistiacich a umývacích prostriedkov pre domácnosť, zdravotníctvo, sociálne služby, manikúru, pedikúru, kaderníctvo, sauny, solária.

Distribúcia kozmetických prípravkov pochádzajúcich z prírodných zdrojov. produkty: - Starostlivosť o pleť VITAL JUST - Rad tea tree s manukou a Rosaline - Kúpeľové esencie - Bylinné kúpele a sprchové gély - Rad pre starostlivosť o nohy - Prípravky so soľou z Mŕtveho mora - Produkty s plesnivcom alpskou - Rad proti celulitíde - ...

Certifikované štúdio Oriflame: - predaj kozmetiky Oriflame.

Dodávka, predaj: - produkty pre kozmetickú a estetickú medicínu (chemické peelingy, mezoterapia, biorevitalizace, profesionálne peptidová kozmetika a ďalšie)

Internetový obchod, e-shop: - doplnky stravy, vitamíny - prírodná kozmetika.

predaj: - produkty Atemfrisch (zubné pasty, kefka, ústna roztoky ...)

Predaj, e-shop: - tovar z Portugalska - olivový olej - víno - mydlo - keramika - výrobky z korku.

Veľkoobchod, distribúcia: - dekoratívna kozmetika.

Predaj, e-shop - drogerie - upratovacie potreby - dezinfekcia. kancelária - adresa: Brdičkova 1878, 155 00 Praha 5 - Lužiny.

Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

dovozcovia a distribútori brazílskeho keratínu Cadiveu Brasil Cacau Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

Predaj byliniek, čajov, vitamínových a minerálnych doplnkov stravy, výrobky z ovčej vlny, (prikrývky, vankúše, oblečenie, doplnky ...), prírodnej kozmetiky.

Diskontná predaj, veľkoobchodný sklad, distribúcia, export, import: -drogerie a značková kozmetika.

Kadernícky salón Santal vykonáva profesionálnu starostlivosť nielen o Vaše vlasy. Ponúkame služby dámskeho, pánskeho i detského kaderníctva, kozmetické ošetrenie pleti, pedikúru, manikúru, masáže a nájdete u nás aj collagenové solárium. Sídlime na Prahe 8, ulice Ronkova. Kaderníctvo, kadernícke služby: - dámske - pánske - detské - ...

Predaj: - líčidlá (divadelné, filmové) - maskérske pomôcky - vlásenkárske pomôcky - fúzy - parochne Výroba: - parochne

Predaj, e-shop - aromaterapia - esenciálne oleje - mydlá, šampóny - Bachove esencie.