Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - potravinové doplnky - byliny - kúpeľové soli.

Výroba a predaj ekologickej čistiace, dezinfekčné a umývacie prostriedky - eshop. Ponuka pre profesionálne použitie a domácnosť. Predávame a distribuujeme tieto produkty: - prípravky na umývanie okien, riadu, podláh, pranie bielizne - osviežovače vzduchu - kozmetické prípravky - autokozmetiku - prípravky na hubenie lezúceho ...

Výroba čistiacej a umývacie prostriedky: - tekuté pracie prostriedky - priemyselné čistiace prostriedky - avivážne a apretačné prostriedky - abrazívne čistiace prostriedky - tekuté mydlá - autokozmetika - mazľavé mydlo - umývacie pasty - dezinfekčné prostriedky - tekuté hnojivá.

Ťažiskovým program spoločnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastných kozmetických produktov, ale aj kozmetiky pre iné subjekty pod ich názvom. Náš výrobný program zahŕňa gély, krémy, masti alebo emulzie plnené do rozprašovačov, dávkovačov, fľaštičiek, téglikov alebo túb. Vývoj kozmetických prípravkov zaistíme vrátane schvaľovacieho ...

Distribúcia, e-shop: - minerálna dekoratívna kozmetika Lily Lolo.

E-shop - drogerie - pracie prášky, aviváže - kozmetika

Predaj, e-shop: - drogerie - farby, laky - hračky - papiernictvo

Supermarket, predaj: -potraviny -drogéria -zelenina -bielizeň -elektro -domáce potreby.

Megamarket, supermarket KAUFLAND. Predaj: -potraviny -elektronika -elektrospotrebiče -domáce potreby -obuv -drogéria -textil, odevy, konfekcia -hračky -záhradnícke potreby.

DIGOSS s.r.o. je výhradne českou spoločnosťou, ktorá ponúka komplexné upratovacie služby a dodávku hygienického materiálu v Prahe a Stredočeskom kraji. Sme jedni z prvých, kto začal v Českej republike úspešne používať moderné farebné metódy upratovania.

E-shop, internetový obchod - dekoratívna kozmetika - pleťová kozmetika - rúže, riasenky - kozmetické pomôcky.

Veľkoobchod, maloobchod: - drogistický tovar.

Veľkoobchodný predaj školských, kancelárskych, hygienických potrieb, obalového materiálu a ďalšieho sortimentu, prevádzkuje spoločnosť PROVITA s.r.o. Náš široký tovar uspokojí aj náročného zákazníka. Z našich produktov Vám môžeme ponúknuť písacie potreby, bloky, papiere, tlačivá, školské tašky, rysovacie potreby, obalové materiály, jednorazový ...

Import, distribúcia výrobkov spoločnosti LiceGuard LLC - šampóny proti všetkým - repelenty proti všetkým - sady na vyčesávanie vlasov.

Výroba, predaj, e-shop: - vlasová a telová kozmetika - potravinové doplnky

Spoločnosť Vratislav Zbraněk prevádzkuje internetový obchod ponúkajúci široký sortiment školských, kancelárskych, výtvarných potrieb, tonerov a papierenského tovaru. V našom e-shope nájdete aj rôzne baliace materiály, drogistický tovar aj vybavenie na párty. Všetko môžete objednať z pohodlia Vášho domova, väčšinu objednávok expedujeme do 24-48 ...

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Výroba: - papierové hygienické výrobky - toaletný papier.

Internetový obchod s prírodnou kozmetikou, drogériou, potravinovými a výživovými doplnkami stravy a ručne vyrábanými výrobkami. Naturis – návrat človeka k prírode. Distribúcia produktov značiek NOBILIS TILIA, MISSIVA a OKG.

predávame suroviny na výrobu mydiel, sviečok, kúpeľových solí. Nájdete u nás napríklad mydlovú hmotu, farby, vône, kokosový olej, bambucké maslo a drogériu do domácností, umývacie prostriedky, pracie prášky. Pod značkou Markmodern.cz predávame veľmi elegantné dizajnové dámske kabelky a peňaženky.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.