Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Prevádzka dobíjacej stanice pre elektromobily s typom zásuvky 3P 16A 230V.

Služby: - kozmetické štúdio - kozmetika. E-shop: - kozmetika.

Predaj: -kuchynský inventár -čistiace prostriedky.

Predaj, maloobchod: -nábytok, váľandy, kuchyne, dvojlôžka, obývacie steny, detské izby, postieľky, stoličky, sedacie súpravy -ratanový nábytok (priamy dovoz z Ázie) -nábytok z bambusu (priamy dovoz) -kancelárskych nábytok -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -Priemyselné tovar -drogerie, hračky.

Naša spoločnosť sa špecializuje na veľkoobchodný a maloobchodný predaj ochranných pracovných odevov, obuvi a pracovných pomôcok a umývacích a čistiacich prostriedkov. V sortimente máme ochranné odevy do náročných podmienok, nepremokavé pracovné odevy alebo zimné pracovné odevy pre mužov aj ženy. Máme dlhoročné skúsenosti v odbore zaručujúce ...

Predaj, maloobchod, bioprodukty, e-shop: -ekodrogerie -biokosmetika -dárkové sady, darčeky -bio potraviny -potravinové výživy -prírodné kozmetika -Fair Trade.

E-shop s profesionálnou vlasovou kozmetikou a potrebami pre kaderníkov. Predávame špičkovú španielsku, taliansku vlasovú kozmetiku.

Ponúkame kozmetiku pre fúzy vyrobenú výhradne v Českej republike. V našej ponuke nájdete vosky, balzamy, oleje a mnoho ďalšieho.

Internetový predaj úžitkovej a dekoratívnej keramiky. Predaj čajov a kozmetiky.

ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ - DROGERIE DUFEK maloobchod: -elektro -železářství -drogerie. -domáce potreby

Predaj prírodnej kozmetiky v kamennej predajni a e-shope. Sortiment zahŕňa produkty značiek Natura siberica, Saloos, Konopka´s, Organic shops a ďalšie.

Relaxácia v pokojnom a príjemnom prostredí - fínska, soľná, parná sauna, Kneipov chodník, vírivá vaňa pre dvoch, ochladzovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédske masáže, predaj indického korenia a prírodnej kozmetiky.

Veľkoobchod, e-shop: - čistiace prostriedky, drogéria - upratovanie pre firmy, pravidelné upratovanie - požičovňa čistiacich strojov.