Na cesty náramkové športové či elegantné hodinky, naopak v domácnostiach alebo kanceláriách skvele poslúžia nástenné či stolné digitálne aj ručičkové hodiny. Správne hodinárstvo vždy ponúka predaj aj servis všetkých typov malých hodiniek aj veľkých hodín.

Hodinárstvo. Výkup a predaj hodín kyvadlových, vreckových, náramkových.

Predaj a opravy - klenoty a hodinárstvo

Zlatníctvo: Maloobchod, predaj: -šperky. -náušnice, prstene. -hodinky. OD Taškent.

Výmeny - hodinové batérie, sklá, pásky Opravy - starožitné hodiny závažové, pérové, vreckové, náramkové a batériové, všetky hodinárske práce. Dva roky záruka na celkové opravy starožitných hodín.

Maloobchod, e-shop: -hodinky zn. Casio, Festina, Doxa, Citizen, Seiko, Timex...

Hodinárstvo, predaj, oprava, servis: - hodiny - hodinky

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie elektrických zariadení -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Sprostredkovanie obchodu a ...

Predávame zlaté a diamantové šperky aj hodinky. Ponúkame skúšky vodotesnosti hodiniek do 200 m vrátane výmeny batérií.

Predaj - HAND MADE originálne ručne robené extravagantné náušnice - súpravy šperkov - náhrdelníky - náramky - náušnice - prstienky - hodinky - šperky CRYSTAL

Zaoberá sa dovozom kvalitných, dizajnových a praktických produktov značiek BUILT, House of Marley, Marley Coffee, Netatmo, Fltblt, XtremeMac.