Hry a hračky pre dievčatá a pre chlapcov obohatia každé detstvo. Kúpte preto svojim deťom spoločenské či drevené hry, kreatívne hračky, experimentálne sady, stavebnice, puzzle, plyšové hračky alebo didaktické a náučné hry. Zaistíte im tak skvelú zábavu.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba plastových a gumových výrobkov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, export, import: - záhradný Taliansky nábytok - GRAND SOLEIL - talianske hračky - lyžiarska výstroj SALOMON - talianske športové odevy BRUGI, AST - športová obuv SALOMON. Zaistenie ubytovania: - talianske Dolomity, Sardínia, Bibione.

Internetový obchod Papilios pre Vás pripravil širokú ponuku látkových plienok, plienkových nohavičiek, vrchných nohavičiek a doplnkov na prebaľovanie, potrieb pre deti i mamičky, hračiek a BIO produktov pre zdravie a domácnosť. Internetový obchod Papilios - to je kombinácia kvality, designu a zaujímavej ceny. Prioritou je maximálna spokojnosť detí ...

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, predaj: -športové potreby pre rôzne športy: -pre lyžiarov -korčuľovanie -cyklistika - bicykle, kolobežky -všetko pre dovolenku, rybárčenie, potápanie -nábytok - záhradný, campingový -hračky.

Hračkárstvo. Papiernictvo. Maloobchod, predaj: - hračky - plyšové zvieratká - bábiky - modely áut - Barbie - LEGO.