Vyberte si snubný či klasický prstienok, retiazku, náušnice, prívesok, hodinky zo zlata, striebra alebo akéhokoľvek iného materiálu. Bižutéria však zahŕňa aj rôzne koráliky, sponky, náhrdelníky, brošne a ďalšie produkty, z ktorých si zaručene vyberie každý

Predaj: - krištáľových lustrov, brúseného úžitkového i nápojového skla, porcelánu a bižutérie.

Predaj kvalitných šperkov z chirurgickej ocele. Nakúpite u nás retiazkové, bangel a pánske náramky. predávame retiazky, náušnice aj prívesky.

E-shop: - materiály na výrobu bižutérie - korálky, minerály, komponenty - návlekový materiál - prívesky - darčekové vrecká, krabičky.

Zlatníctvo. Zaoberáme sa návrhmi, výrobou, opravami a predajom šprerků zo všetkých drahých kovov a drahokamov od syntetických až po drahé kamene.

Zlatníctvo: Predaj zlatých a strieborných šperkov a značkových hodiniek. Výroba zlatých šperkov na zákazku z doneseného materiálu. Opravy hodiniek.

Predaj a e- shop - detské zlaté náušnice. E - shop - športové oblečenie SENSOR, CRAFT a BJORN Daehlie. -spodné bielizeň ANDRIE - pyžamá VIENETTA SECRET - detské zlaté náušnice - látkové plienky a osušky T - TOMI Predaj a e-shop - športové oblečenie SENSOR, CRAFT a BJORN Dahlie - látkové plienky T-TOMI - spodná bielizeň ANDRIE - pyžamá ...

Požičovňa: - originály svadobných šiat značky Maggie Sottero (USA). predaj: - snubné prstene značiek Retofy a Lukáš Rýdl - väzby kytíc.

Predajňa zlata a striebra, kamenná predajňa, e-shop

Zákazková výroba: - snubné prstene s tradíciou ručnej remeselnej výroby. Desať rokov skúseností, poradenstvo pri výbere, ukážkový vzorkovník. Vaše prstienky zhotovíme v akejkoľvek farebnej kombinácii zlata. Dlhodobá špecializácia pri výrobe mi dovoľuje zhotoviť prstene úplne podľa Vašich predstáv. Príďte sa pozrieť do mojej dielne a nechajte ...

Firma prevádzkuje zlatníctva a klenotníctva v Brne a predáva zlaté, strieborné a oceľové šperky. Tiež sa zameriava na predaj a opravy hodín, hodiniek a budíkov Casio, Seiça, JVD a iných výrobcov.

Výroba, e-shop: - originálne autorské šperky - náušnice - brošne, náhrdelníky, korále

Výroba, predaj - zlaté a strieborné šperky, náhrdelníky, náramky, náušnice, prívesky, prstene

internetový obchod - dámske, pánske a detské oblečenie - dámska a detská obuv - kozmetika - šperky - darčekové predmety - hračky - bytový textil - módne doplnky - domáci maznáčikovia

Predaj, eshop: - zlaté šperky od renomovaných českých výrobcov, prstene, retiazky i náhrdelníky a súpravy zlatých šperkov a ďalšie.

Predaj originálnych, autorských a starožitných šperkov - zlaté a strieborné šperky - ručne vyrábané šperky - bižutéria

Trhovisko šťastie je značka strieborných šperkov z rhodiovaného a pozláteného striebra, perál a polodrahokamov. Naši tvorbu inšpirujú hviezdy, prírodné živly a mystické symboly a elementy. Za každým naším šperkom stojí posolstvo. Myslíme si, že menej je viac a v jednoduchosti je sila, preto je dizajn našich šperkov minimalistický a nadčasový. ...

Naša firma sa zaoberá ručnou výrobou šperkov a bižutérie s možnosťou zákazkovej výroby a ďalej maľovaním energetických trblietavých mandál.

E-shop: - korálky - bižutérny komponenty - návlekový materiál - materiál na šperky

Zamestnávanie ľudí so zdravotným postihnutím najmä mentálnym na remeselnú prácu a výrobu reklamných predmetov. Výroba: - dekorácie z keramiky - dekorácie prírodných materiálov - batika - šperky - sviečky - zápichy do kvetináčov - a ďalšie.

Klenotníctvo, výroba, predaj, e-shop: - šperky - prstene, náušnice, retiazky - náramky - šperky s diamantmi - investičné zlato.

Maloobchod, predaj: - detské oblečenie - hračky - dekorácia do izby - bižutéria.

Výroba, predaj: - keramika, korálky, bižutéria - odevné doplnky.