Vyberte si snubný či klasický prstienok, retiazku, náušnice, prívesok, hodinky zo zlata, striebra alebo akéhokoľvek iného materiálu. Bižutéria však zahŕňa aj rôzne koráliky, sponky, náhrdelníky, brošne a ďalšie produkty, z ktorých si zaručene vyberie každý

Výroba, e-shop: - autorské šperky - náušnice.

Služby: - výkup materiálu s obsahom drahých kovov stanoveného vlastnou analýzou (kovové, práškové, tekuté formy) - spracovanie všetkých materiálov s obsahom drahých kovov (kovové, práškové, tekuté formy) - výroba zliatin všetkých rýdzostí, tvarov a foriem - výroba chemikálií s obsahom drahých kovov - chemické a spektrálne analýzy (X-ray, ...

Predávame investičné zlato a striebro vo forme zliatkov aj mincí o váhe 1 - 1000g. Garantujeme spätný odkup tovaru u nás zakúpeného.

Internetový obchod - kozmetika - šperky - darčekový tovar - moderné obrazy - bio krby

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlia domova dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky. Objednávajte ešte dnes šaty, košele, tričká, mikiny, svetre, nohavice, bundy, pančuchy, bielizeň, plavky, topánky, kabelky, šperky a ďalšie. Väčšina tovaru na sklade! Odosielame do 48 hodín!

GOLDPOINT - internetové zlatníctvo. Ponúkame kvalitné zlaté a strieborné šperky tuzemskej i zahraničnej výroby. V ponuke nájdete aj šperky z našej zlatníckej dielne. Všetok tovar je označený štátnym puncom podľa platných noriem.

Internetový a kamenný obchod Šperky-NM je rýdzo české klenotníctvo s 25-ročnou tradíciou a skúsenosťami. Poradíme Vám s výberom šperkov a hodiniek, zaistíme zlatnícke opravy alebo výrobu krásnych šperkov na zákazku podľa Vašej predstavy. Produkty a služby: - zlaté a strieborné prstene, prívesky, náhrdelníky, náramky, retiazky a náušnice - ...

Výroba a predaj výhradne vlastných originálnych výrobkov - kabelky, šatky - šperky - módne doplnky.

Návrh, výroba: -interiérové osvetlenie -módne doplnky -šperky

Dizajnový obchod s autorskou tvorbou českých návrhárov a dizajnérov - dámske, pánske a detské oblečenie - bižutéria a doplnky.

Klenotníctvo, predaj: - diamantové šperky - investičné diamanty

Maloobchod, predaj: -módne doplnky -šperky -kabelky -peňaženky

Zlatníctvo, klenoty, výroba, predaj: - šperky - prstene, náušnice

Zaoberáme sa predajom prírodnín, najmä minerálov a fosílií, prevažne z Českej republiky.

Zlatníctvo. Výroba, predaj - originálne lovecké šperky zo zlata a striebra.

E-shop - hodinky pánske, dámske všetkých značiek - kabelky - šperky - okuliare.

Ručná výroba: - šperky - odevné doplnky - interiérové dekorácie

Zlatníctvo. Výroba, opravy: - snubných prsteňov - zákazková výroba šperkov. Predaj investičného zlata, výkup zlata a striebra, znalecké posudky šperkov, 3D modelovanie šperkov, ryteckej práce, rhodiovanie.

MEX925.SK s.r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a dovozom luxusných strieborných šperkov a doplnkov z Mexika, ďalej ich predajom a zákazkovou výrobou. Všetky naše produkty sú vyrábané ručne výhradne z najkvalitnejšieho striebra 925/1000.

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zlaté a strieborné šperky: - prstene, zásnubné prstene, náušnice, prívesky, náramky, náhrdelníky, brošne, súpravy - šperky s drahými kameňmi vrátane briliantov - perlový tovar. Zlatníctvo. Tovar od českých aj zahraničných výrobcov.