Knihy a učebnice sú dostupné v kamenných aj internetových kníhkupectvách. Nakúpiť tu môžete romantické knihy, detektívky, dobrodružné alebo detské knihy, romány, poviedky, cestopisy či beletriu. Odborná literatúra vo forme učebníc z najrôznejších odborov.

Vydavateľstvo - publikácie týkajúce sa popisu a zachytenia väzby krajín Stredomoria a Čiernomoria na morský ekosystém MARE NOSTRUM

Kníhkupectvo, predaj, e-shop: - knihy - výtvarné diela

E-shop - pomôcky na pečenie - úložné potreby, dózy, koše - všetko na servírovanie pokrmov - kuchynské potreby - dekorácia - knihy, kuchárky.

KNIHA ZLÍN – vydavateľstvo svetových autorov, vydávame približne 35 titulov ročne. Snažíme sa ponúkať čitateľom to najkvalitnejšie, čo sa v súčasnej dobe objavuje na knižnom trhu: - svetová beletria - krimi a thrillery - knihy českých autorov - literatúra faktu - knihy o umení - detské knihy, pre deti.

Kamenná predajňa a e-shop s delikatesami a všetko na domáce varenie. Kvalitný riad Raymond Blanc a Cake Boss s doživotnou zárukou, nože, kuchynské spotrebiče a pomôcky, grilly a výber z kuchárok našich aj zahraničných autorov.

Antikvariát - predaj, výkup, e-shop kníh.

Dovoz zahraničnej literatúry, časopisov a multimédií. Vývoz slovenskej literatúry.

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: - drevené hračky - drevené výrobky - knihy - darčeky do domácnosti.

Vydavateľstvo - vydávanie kníh, regionálnej literatúry, žánrovo sa orientujúce hlavne na literatúru faktu a knihy pre deti.

Služba školám - distribúcia učebníc - predaj školských potrieb - predaj kancelárskych potrieb - predaji drogistického tovaru - dodávanie keramickej hliny a keramických potrieb.

Ponúkame predaj knižných titulov všetkých žánrov, kníh pre deti, krížoviek, kuchárok, komiksov, učebníc, kalendárov a ďalších.

Predaj kníh najvýznamnejších českých a svetových autorov.

Ateliér knihy a papiera Arts & Crafts Ponúkame tieto knihárske a umelecko-remeselné služby: väzba diplomových prác, časopisov, dokumentov, výroba kroník, kníh hostí, pamätných a kondolenčných väzieb, reštaurovanie a opravy kníh i kožených častí historického nábytku, originálne jedálničky, obaly, púzdra, etuje, šperk razba, slepotlač, kníhtlač, ...

Služby: - kníhviazačská dielňa - viazanie kníh Dielňa Řevnice Kozinova 948 Kníhviazačská dielňa UMPRUM Nám. J. Palacha 80, Praha

Kníhkupectvo, e-shop. Učebnice a odborná literatúra.

Tlačiareň: -tlač -archová tlač do B2: -tlačopisy, listové papiere -samoprepisovacie formuláre, listové obálky, etikety (papierové, samolepiace papierové, alu) -pohľady, priania -prospekty -katalógy -knihy -kalendáre -obalová technika -služby grafického štúdia -knihárske práce: -rezanie -falcovanie ...