Knihy a učebnice sú dostupné v kamenných aj internetových kníhkupectvách. Nakúpiť tu môžete romantické knihy, detektívky, dobrodružné alebo detské knihy, romány, poviedky, cestopisy či beletriu. Odborná literatúra vo forme učebníc z najrôznejších odborov.

Sieť maloobchodných predajní pod značkou LACNÉ KNIHY.

Maloobchod, predaj: -lacné knihy -CD, DVD rôzne žánre -kalendáre a diáre -knihy, časopisy, plagáty, puzzle a hračky.

E-shop - knihy - mapy - brožúry na prijímacie skúšky Vydavateľstvo - tituly k prijímacím skúškam na vysoké a stredné školy - jazykové učebnice - skúšobné testy - učebné pomôcky

Výroba, maloobchod, predaj: - tematické mapy Českej republiky (hrady a zámky, kúpele, jaskyne a priepasti, pamiatky unesco, zoo a botanické záhrady, ryby, rozhľadne a skaly) - plány miest a obcí strednej Moravy.

Vydavateľstvo, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Kníhkupectvo, predaj: -knihy-beletrie, odborná literatúra, učebnica

Antikvariát Arco, Belehradská, Dobrá kniha. Ponúkame knihy z mnohých odborov, medzi ktoré sa tiež radí: - cestopisy a mapy - fanrasy a sci-fi - grafika, foto, film - história a miestopis - kuchárky - noty - náučná a legionárska literatúra - slovníky, učebnice a encyklopédie - šport, technika a umenie.

Vydavateľstvo a vydavateľstvo pomôcok pre výučbu anglického jazyka

Predaj, distribúcia: - turistické mapy a materiály - mapy a atlasy územia Českej republiky aj zahraničia - automapy a autoatlasy SR i zahraničí - mapové publikácie a sprievodca - školské zemepisné a dejepisné atlasy a nástenné mapy - zemepisné tabule - orientačné plány českých a zahraničných miest.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Ofsetová tlačiareň a DTP štúdio, CTP, digitálna nátlač, kniháreň.

Výskumný ústav pivovarstva a sladárstva. - degustácia a skúšky - produkty na výrobu piva - školenia - knižnica a vydavateľstvo publikácie Kvasný priemysel.

Akademický antikvariát v centre Prahy ponúka široký sortiment odborných kníh, učebníc, slovníkov, poézie, beletrie.

Činnosť: - tvorba turistickej a cyklo mapy pre orientačný beh

Činnosť: - potápačský elektronický časopis E-shop: - športové oblečenie - potápačská literatúra

Predaj CD a učebníc Elektrická gitara pre začiatočníkov i pokročilých

Služby: -ofsetová tlač. -sublimačná tlač. -digitálna tlač. -veľkoplošná tlač. -knihárske práce.

E-shop a kamenné kníhkupectvo Ponúkame vyše desaťtisíc titulov z odborov od milostných románov po detskú literatúru. E-knihy, učebnice, audiokihy. odborné knihy, beletrie, jazykové, odborné knihy.

Kníhkupectvo, predaj: -knihy -internetový obchod s knihami.