Kočíky pre deti kombinované, športové, golfové či pre dvojčatá predstavujú optimálnu možnosť, ako sa pohybovať s deťmi pešo. V prípade prepravy autom nezabúdajte na detské autosedačky, líšiace sa záťažovou hmotnosťou. Autosedačky sú povinné zo zákona.

Internetový obchod, e-shop všetko pre dieťa - autosedačky, kočíky, detský nábytok, hračky, detské oblečenie.

Ponúkame: - aktívne hračky - hryzátka - hračky do vody - autosedačky - detské stoličky - detské kočíky na bábätko aj pre bábiky - detské pestúnky. - doplnky k detským autosedačkám a kočíkom - detský nábytok, ktorý rastie s dieťaťom, užije ho batoľa aj školák.

Predaj, maloobchod: - detský tovar - detské oblečenie - dojčenský a detský textil - kočíky, autosedačky - detské postieľky, ohrádky - stoličky, chodítka - prebaľovacie pulty - dojčenská výživa - materské potreby.

Elektronický obchod s autosedačkami. E-shop, internetový obchod. Kvalitné detské autosedačky značiek Romer, Daisy a Ferrari. Detské kočíky značky Britax.

E-shop ponúkajúci hračky a hry pre deti, detské kuchynky, drevené hračky, autosedačky Romer, kočíky, detské postieľky, obliečky Matějovský, obliečky do detskej postieľky, detské oblečenie s licenčnými motívmi Hello Kitty, Spiderman, Medvedík Pú, Hannah Montana a ďalšie.

Predajňa a veľkoobchod kočíkov, autosedačiek a detského tovaru. Predaj: -kočíky, kočík -autosedačky -postieľky -stoličky -matrace, obliečky, deky, fusaky -prebaľovacie pulty -prebaľovacie podložky -detské nosidlá -ohrádky -sánky -hojdačky -kočíky pre bábiky -trojkolky -slnečníky, pláštenky, sieťky proti hmyzu -vaničky, ...

Obchodné centrum. Veľkoobchod, predaj: - koberce - linoleá, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, drevené aj plávajúce podlahy. Podlahárske práce. Pokládka podlahových krytín. Maloobchod, predaj: - detské a dojčenské oblečenie, textil pre deti - kočíky a potreby pre deti - postieľky, prebaľovacie pulty, autosedačky, ...

e-shop - internetový obchod: - detské a dojčenské oblečenie - posteľné obliečky - hračky.

Zastúpenie firiem: -PEG PEREGO: -elektrické a šliapacie vozidlá, hračky, detské vozítka, autíčka, motorky, batériové vozítka, štvorkolka na batériu -BEBECAR: -kočíky, autosedačky, postieľky, detský nábytok, vybavenie do detskej izby -TRAMA: -nábytok detský-do detských izieb -ZEKIWA: -kočíky, kočík pre bábiky, chodítka ...