Kočíky pre deti kombinované, športové, golfové či pre dvojčatá predstavujú optimálnu možnosť, ako sa pohybovať s deťmi pešo. V prípade prepravy autom nezabúdajte na detské autosedačky, líšiace sa záťažovou hmotnosťou. Autosedačky sú povinné zo zákona.

Služby, požičovňa - dojčenské digitálne váhy SOEHNLE - elektrické odsávačky materského mlieka MEDELApredaj - dojčiace pomôcky MEDELA - laktačné poradenstvo

Všetko pre nastávajúce mamičky a bábätká. Predaj: - materského oblečenia - materská bielizeň - potreby na dojčenie. Dojčenské a detské potreby: - autosedačky, cyklosedačky, kočíky, stoličky, chodítka, postieľky, ohrádky, prebaľovacie pulty, nočníky, hygiena, odsávačky, fľaštičky, cumlíkys, vrecká, sterilizátory, kozmetika, dojčenie, ...

Internetový obchod: - predaj športových potrieb - turistického vybavenia - hier - hračiek.

Ponúkame: - aktívne hračky - hryzátka - hračky do vody - autosedačky - detské stoličky - detské kočíky na bábätko aj pre bábiky - detské pestúnky. - doplnky k detským autosedačkám a kočíkom - detský nábytok, ktorý rastie s dieťaťom, užije ho batoľa aj školák.

E-shop ponúkajúci hračky a hry pre deti, detské kuchynky, drevené hračky, autosedačky Romer, kočíky, detské postieľky, obliečky Matějovský, obliečky do detskej postieľky, detské oblečenie s licenčnými motívmi Hello Kitty, Spiderman, Medvedík Pú, Hannah Montana a ďalšie.