Pamätné, historické a výročné mince a medaily môžu slúžiť ako zberateľské predmety alebo aj ako dekorácia. Zbierka môže zahŕňať aj pamätné listy, kapsule na mince, rámčeky či album. V prípade záujmu je možné využiť predaj zberateľských mincí a medailí.

Predaj zlatých a strieborných pamätných mincí, investičného zlata a striebra. Pamätné medaily, repliky historických mincí, plakety poštových známok, zlaté tehly.

Výroba, e-shop: - športové poháre - medaily - emblémy - trofeje - plakety - buttony ... atď.

Najväčší e-shop luxusných športových cien. Špecialisti na výrobu sklenených cien a sklenených plakiet pre firmy a spoločnosti. Výroba a predaj športových cien. Grafické štúdio a rytecká dielňa Praha 7 Výroba športových cien na zákazku. Produkty a služby: - športové poháre - kovové, sklenené - medaily, mince - plakety kovové, ...

Numizmatika, predaj: - mince, bankovky.

Pamätná razba, výroba: - pamätné mince

Internetový obchod, e-shop: - mince, bankovky.

Internetový obchod, e-shop: - pamätné zlaté, strieborné mince a medaily.

Výroba a predaj zlatých a strieborných mincí, pamätných medailí a mincí Českej národnej banky. Predaj investičného zlata a striebra. Pobočky v Brne na ulici Rooseveltova 419/20, Prahe na ulici Na Priekope 860/24 (pasáž Českej národnej banky) a Jablonci nad Nisou na uliciach U Priehrady 3204/61 a Mierové námestie 15.

Internetový obchod, e-shop: - zlaté, strieborné mince - historické mince.

Firma Filatelie Stošek s.r.o sa zaoberá obchodom (nákup, predaj, komisný predaj a najnovšie aj aukcie) so zberateľským tovarom: - filateliou (známky) - pohľadnicami - notafíliou (papierová platila) numizmatikou (mince a medaily) - filatelistickými pomôckami (albumy, lupiny, pinzety......) - ďalším zberateľským materiálom.

Výroba, e-shop: - výstrojné súčiastky pre príslušníkov AČR a hasičov - insígnie - znaky - suveníry - čiapka

Športové poháre a trofeje: -strieborné, zlaté poháre s dekorom v rôznych farbách -sošky, figúrky -medaila - plechové diplomy. -Digitálna potlač tričiek a textilu - Potlač plechov, darčekových predmetov. - Výroba buttonov

Filatelia, numizmatika - predaj, e-shop, aukcie - známky, mince, pohľady, bankovky.

Numizmatika, predaj mincí - mince, odznaky a vyznamenania.

Výroba, predaj, maloobchod: - diely pre modelárov - športové poháre a trofeje.

Špecializovaná predajňa a internetový obchod E-MINCE ponúka zlaté, strieborné, pamätné aj obehové mince zo sveta - pre zberateľov, ako investíciu alebo hodnotný darček. Potreby pre numizmatiky - odborná literatúra, albumy, kapsule, etue, luxusné kazety, kufre, lupiny. Výkup mincí a celých zbierok.

Umelecké medailérstvo. Vyrábame presné repliky vzácnych antických a stredovekých mincí, štýlovo presné, ručne razené repliky historických mincí zo základných kovov (hliník, mosadz, meď, cín) aj zo zlata a striebra.

Kováčstvo, výroba: - razba mincí, predvádzanie razby v dobových kostýmoch - kované ploty, mreže, zábradlia - kované ozdoby.

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Veľkoobchod a maloobchod

Rytectvo, gravírovanie, výroba: - štítky - raznica - medaila - pečate - pamätné dosky

Činnosť: - obchod s drahými kovmi - investičné zlato, striebro, platina, paládium - mince

Včelárstvo, predaj: - včelárske potreby, pomôcky - včelárske produkty, med, medovina, kozmetika, sviečky Predaj: - medaila - poháre, trofeje

E-shop - zlaté a strieborné mince - neobyčajné mince z celého sveta.