Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Záhradníctvo: -predaj živých kvetov -aranžérske práce -realizácia záhrad -väzba vencov -predaj stromčekov, kríkov a sadeníc -izbové kvety -substráty.

Predaj: - keramika - prútený tovar - darčekové predmety Kvetinová výzdoba Upratovanie budov.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - rezané a črepníkové kvety - interiérové dekorácie, sezónne dekorácie - darčekový tovar - potreby na tvorenie. Predajňa: -Práca 1099, 760 01 Zlín tel. 721022332, 775123530.

Firma Eurolank CZ sa zaoberá veľkoobchodným predajom a dovozom čerstvých rezaných, zelených a črepníkových kvetov. Dopravu zaisťujeme tromi vlastnými nákladnými automobilmi značky Scania. Naše veľkoobchody nájdete už v dvoch mestách a to v Moste av Prahe.

Predaj - hnojivá - substráty Kvetinárstvo - väzba rezaných kvetov Záhradníctvo

Kvetinárstvo. Predaj - kvety - väzby - darčekové a dekoratívne predmety.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - dovoz čerstvých kvetov a zelených rastlín v najvyššej kvalite - väzby, prízdoby, kvetinové koše - doručovanie kvetov (rozvoz po Lanškroune av jeho blízkom okolí je zadarmo) - výzdoba interiérov, salónikov, príprava spoločenských akcií, rautov, rodinných udalostí (svadby, promócie ai). Prevádzkareň ...

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety - dekorácia, darčekový tovar - potreby na tvorenie.

Služby: - floristka - svadobné kytice - kvetinové väzby

Výroba: - umelé kvety vrátane módnych doplnkov - umelé (vatové) ovocie - vatové zátky.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety

Služby: - aranžovanie a väzba kvetov - suchý aranžmán a dekorácia.

Predaj - kvety - záhradnícke potreby - kvetinové väzby Záhradníctvo Mostky - letničky, trvalky - okrasné kríky, stromčeky - balkónové rastliny tel. 777 490 240 (kvetinárstvo, Dlhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (záhradníctvo Mostky) tel. 777 141 050 (veľkoobchod)

Kvetinárstvo: -predaj kvetov -viazané vence a kytice -hrnčekové kvety, izbové rastliny -svadobná a smútočná kytica -kvety rezané, umelé, sušené -svadobná, vianočná, dušičková, smútočná výzdoba -semená, sadenice -hnojivá, substráty -trvalky, letničky, balkónovky, prísady zeleniny, listnaté kríky, vždyzelené kríky, ihličnany, ...

Kvetinárstvo. Predaj: - rezané kvety - črepníkové kvety - darčekové predmety