Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Predaj: - baliaci papier, tašky, vrecká, celofán, alobal, vaničky na šaláty a pečenie - tortové krabice, cukrárske košíčky, ... - papierová hygiena.

Stroje na výrobu kartónových obalov Stroje na výrobu a zváranie blistrov Stroje na nitovanie a spájanie plastov In-line baliace stroje - potraviny, medical, priemysel - balenie v ochrannej atmosfére Periférie pre vstrekolisy - sušičky granulátu - miešacie a dávkovacie jednotky Dopravníky do výroby - ľahký priemysel PET fólia na ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zákazková výroba: -prekladové prvky z lepenky a polyetylénu Veľkoobchod: -prieťažné fixačné fólie -samolepiace pásky -viazacie pásky PES -stroje a zariadenia na balenie -kartónové obaly. -materiály pre prepravné balenie vr. zámorského

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

Výroba, predaj: - kartónové krabice, preložky - drevené palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Výkup a predaj paliet Predaj, eshop: - brikety - pelety - palivové drevo - papier - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Veľkoobchod: - obalové materiály - PE fólia - MI fólia - PP fólia - fólia - lepiace pásky - vákuové vrecká - potlač - kartóny - papierové preložky - viazacie pásky - vrecia, vrecká, tašky a pod.

Reklamná agentúra, služby: - DTP - výroba stojany, woblery, paletové ohrádky, letáky - kartonáž

Výroba: -PE fólia -vrecia na odpad LDPE -materiál LOLIP -potlačené fólie.

Výroba mestského a obecného mobiliára: - odpadkový kôš - vitríny - plagátové plochy - lavičky.