Školské, úradné alebo iné administratívne potreby nájdete na trhu sortimentu papierenských produktov. V ponuke nájdete zošity, bloky, kancelárske potreby, papiere, listové obálky, záznamové knihy, archivačné potreby či obalové a potravinárske potreby.

Predaj: - drogéria - kozmetika - papiernictvo - hračky - domácnosť - farby a laky.

Služby: - ekonomický, právny, daňový a účtovný servis - zakladanie spoločností - virtuálne sídlo obchodnej spoločnosti

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Dovoz a predaj papiera a papierenských výrobkov

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie.

-sprostredkovanie obchodu a služieb - výroba produktov značiek POY-SIAN

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálov -technológia tlače: ofsetová tlač, digitálna tlač

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Internetový marketing -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Sprostredkovanie obchodu a služieb

OBALOVÉ MATERIÁLY - predaj, e-shop: - kancelárske vybavenie - kancelársky nábytok - kancelárska technika - drogéria - papiernictvo - potreby na balenie

Veľkoobchodný predaj kancelárskych potrieb a papierenského tovaru. Produkty: - darčekové balenia - dekorácia - hra a zbierka.

Vykonávame opravy kancelárskej techniky a spotrebnej elektroniky a elektrotechniky so zárukou. Identifikácia závady zadarmo. Papiernictvo, tonery, pečiatky, kopírovanie, laminácia, krúžková väzba. Prevádzkujeme E-shop s kancelárskymi a školskými potrebami

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - plastové vrecká, vrecia, tašky, fólie - upratovacie pomôcky, prostriedky - papierový program (papierové uteráky, vreckovky, toaletný papier). Výroba: - plastové vrecia, vrecká.

Distribúcia: - papierové výrobky (obrúsky, vreckovky...).

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

Špecialista na lepenie s produktmi 3M - eshop, kamenná predajňa. Produkty - ochranné pomôcky, brusivo, samolepiace suché zipsy, lepiace a izolačné pásky, lepidlá, autokozmetika, ochranné fólie, suché zipsy, tmely a lepidlá, produkty 3M. Ponúkame aj zákazkovú výrobu výsekov z lepiacich pások a suchých zipsov.

Veľkoobchod - papier - kancelárske potreby - diáre - kalendáre Dodávka - reklamné predmety E-shop - kancelárske potreby (papier, obálky a etikety, opasky, písacie potreby, ...)

Predaj: - kalendáre - diáre - novoročenky

Tvorba, e-shop: - tlačoviny - bloky, letáky, plagáty - obálky, formuláre - vizitky

Predaj, e-shop: - podkladové pásky papierové, termo, s kópiou