Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Náš Penzión U hrozna - Anna a Milan Bauman ponúka príjemné ubytovanie, ale aj reštauráciu vo vinárskom meste Velké Bílovice. Náš penzión - penzión poskytuje vhodné podmienky pre ubytovanie pri rodinnej dovolenke, služobných cestách aj cestách za vínom a juhomoravským tradíciami. Priestory s možnosťou organizovania osláv, spoločenské a firemné ...

Výroba lahôdkárskych produktov: - chlebíčky, bagety, šaláty a dezerty vlastnej výroby. Zaistenie rozvozu chlebíčkov a dezertov a cateringu pre Vaše akcie s účasťou do 700 osôb. Rozvoz v rámci Ostravy pri objednávke nad 500Kč ZADARMO Kaviareň MALEDA bar Prevádzka kaviarne s ponukou kávy, dezertov a chlebíčkov vlastnej výroby, ľadových ...

Špecializujeme sa na dovoz sudových a fľaškových vín zo zahraničia (v cisternách i kontajneroch). Vďaka kontaktom sme schopní vypomôcť či sa priamo spolupodieľať na dovoze iných komodít, nie len v potravinárstve a to z akejkoľvek krajiny.

Ručné spracovanie včelieho vosku. E-shop s produktmi z včelieho vosku. Stáčané, odlievané, čajové sviečky, voskované obrúsky, med. Predaj osív lúčnych kvetov a kvetov pre včely.

Ručná výroba sušeného mäsa bez pridaných chemických látok. Predaj sušeného bravčového a hovädzieho mäsa, sušeného mäsa pre domácich miláčikov. Možnosť nákupu darčekových poukazov alebo darčekových balíčkov. Online objednávka sušeného mäsa. Sušené mäso z diviny.

Veľkoobchod: - kuracie mäso - krutí mäso - mäsové výrobky Výroba, spracovanie: - kuracie mäso - krutí mäso - mäsové výrobky Predajňa: - Uherský Brod, Masarykovo nám. 162 -tel .: 727852842.

Firma vyrába džemy, marmelády, čokoládové a karamelové nátierky bez palmového oleja, ovocných koncentrátov a syntetických esencií. Predaj výrobkov cez e-shop.