Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Distribúcia a predaj - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Meštiansky pivovar. Výroba a predaj spodne kvasených nepasterizovaných a nefiltrovaných pív. Prevádzka pivotéky - predaj pív v PET, sudoch a sklenených fľašiach.

Maloobchod, e-shop: -víno. -darčekové fľaše. -darčekové koše. -čaj, káva. -darčekovej čokolády. -darčekové sviečky. -darčekové predmety. Vinotéka.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Sladovňa. Výroba, stáčanie, veľkoobchod, predaj: - pivo.

Predaj, distribúcia: - vína z Moldavska, Argentíny, Čile, Uruguaja, JAR, Portugalska

Firma sa zaoberá výrobou tradičného likéru Mahlerovka.

Predaj: - cigarety - tabakové výrobky - tlačoviny

Pestovanie, spracovanie: -vinná réva, hrozno z vlastných viníc. Výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -víno, vína, vín. Vínna pivnica, ponuka, predaj, e-shop: -možnosť uskladnenie vín k archiváciu vo vínnych kójach (prenájom archívu) -posezení Šatov-pivnica (25 osôb), vináreň (lisovňa) s krbom (25 osôb), ubytovanie v podkroví (11 ...

Pivovar: -reštaurácia 70 miest -sklepa 35 miest -salónik 50 miest -záhrada 150 miest -penzión-apartmány -rauty, oslavy, záhradná párty.

Floristické štúdio s veľkým výberom rezaných a črepníkových kvetín, stáčaného vína a dekorácií. Príprava kvetinových väzieb na prianie pre rôzne udalosti.

Prevádzka Pivovaru Mamut. Predávame spontánne kvasené pivá, predovšetkým pivá ležiackeho typu.

Vinárstvo: -predaj vína -výroba vína -degustace.

Hustopečská mandláreň. Produkty z mandlí. Výroba a predaj mandľovice, unikátna regionálna potravina. Hustopečská mandľová káva a likéry Mandloňový sad na výrobu mandľových likérov. Slávnosť mandľovej a vína 28.3.2015 Hustopeče pri Brne. Vydajte sa mandľový chodník až na rozhľadňu medzi sady. Na jar sú sady rozkvitnuté a vonia do širokého ...

Víno z rodinného vinárstva (vína tradičných odrôd (Rizling vlašský, Veltlínske zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandskej šedej a Rizling rýnsky).

Vinárstvo. degustácia v tradičnej pieskovcovej pivnici vo Vrboveckej pivničnej uličke. Vrbovec č. ev. 88 (pivnica)

Predaj kvalitných moravských vín zo Znovínu Znojmo, Lechovíc, Chateau Valtice a Veľkých Pavlovíc. Rumy a iné destiláty z celého sveta.

Predaj kvalitných moravských vín zo Znovínu Znojmo, Lechovíc, Chateau Valtice a Veľkých Pavlovíc. Rumy a iné destiláty z celého sveta.

Predaj, e-shop: - maďarské produkty a špeciality - kozmetika z termálnych vôd - cestoviny - koreniace zmesi a dochucovacie pasty - sirupy - víno a alkohol (Unicum Zwack) - kotlíky, trojnožky, pokrievky - drevené výrobky - cukrovinky