Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Veľkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - tovar pre gastronómiu - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Stramis drink. Distribúcia, predaj, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Požičovňa, zapožičanie: - výčapy.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných ...

Predaj - drogéria - potraviny - mapy - CD - DVD

Predaj: - alkohol - liehoviny - destiláty - okrasné fľaše.

Výroba: - konzumné alkoholické nápoje - likéry - destiláty, liehoviny - slivovica, vodka. Predaj: - Arménske brandy - kvalitné prírodné destiláty bez prídavku farbív a dochucovacích prísad.

Pálenica. Služby: -pestovateľské pálenie ovocia. Výroba: - destilované alkoholické nápoje, destiláty, liehoviny, pálenka.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Rozvoz nákupov: - potraviny - nápoje - tabak - drogéria - kozmetika - kuchynské potreby.

Predaj: - nápoje - potraviny - drogéria.

Záujemcov o prázdne fľaše uvítame v sekcii darčekové prázdne fľaše. Výrobná, veľkoobchodná a obchodná činnosť: - alkohol - darčekové aj klasické balenie - plnené kvalitnými liehovinami vlastnej produkcie: - slivovica, koňak, víno, liehoviny s farebným efektom - na zákazku možno doplniť vlastným logom - vhodné pre záujmové združenia ...