Vyberte si zo širokého sortimentu základných potravín, medzi ktoré patrí ryža, cestoviny a strukoviny. Zakúpiť sa dajú celozrnné aj vaječné cestoviny, klasická biela, jazmínová aj parboiled ryža, ale aj strukoviny ako je hrášok, šošovica, fazuľa a cícer.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Ponúkame potraviny, korenie, nápoje a iné produkty z ďalekého východu. Navyše aj bambusový nábytok, vietnamské odevy a predajné galérie v priestoroch predajne. Máme ESHOP tovar tak môžete vyzdvihnúť na výdajnom mieste alebo Vám ho môžeme poslať poštou.

Pobočka. Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.

Veľkoobchod, predaj: -potravinársky aj nepotravinársky spotrebný tovar.

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Predaj, eshop: - oleje panenské - fľaštičky na oleje s kvapkadlom a rozprašovačom - alkoholické nápoje - cukríky, cukor, sladidlá - bylinné kvapky, sirupy, čaje, masti a balzamy - doplnky stravy - huby sušené - instantná kaša a zmesi - kakao, čokoláda FAIR TRADE Káva BIO a FAIR TRADE - Guarana - knihy o zdraví - kokosové pochúťky ...

Maloobchod, predaj: - potraviny: - mäso, údeniny, pečivo, ovocie, zelenina - priemyselný tovar - domáce potreby - drogistický tovar, drogéria.

Kaviareň. Možnosť rezervácie miest v Café CHEErS. Cateringové služby: - zabezpečenie syrového cateringu - objednávky syrových balíčkov. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zameranie na kvalitné holandské syry - francúzske, talianske, švajčiarske a slovenské syry - výberové zahraničné i tuzemské vína - delikatesy - ...