V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Predaj čokoládových špecialít. Na e-shope av kamennej predajni Čokolandia.cz zaobstaráte čokoládové náradie, sady, značky áut a motoriek. Možnosť zakúpenia čokoládových krémov, orieškov a sušených plodov v čokoláde, čokoládových nátierok, horúcej čokolády. Zákazková výroba produktov z čokolády.

Veľkosklad, veľkoobchod nápojov - Alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabakové výrobky

Výroba: - studená kuchyňa - cukrárskych výrobkov - desiatových balíčkov vrátane nápojov - rezne, pečený bôčik - pohostenie na rodinné oslavy, firemné večierky, narodeniny.

Sladký Méďa, s.r.o. v Košiciach je cukráreň s detským ihriskom a detským kútikom. Vyrábame jedinečné zákusky. V našej curkárně ktorá sa zameriavame na organizovanie rodinných a detských osláv v príjemnom a útulnom prostredí. Na zákazku vyrábame svadobné, detské, ovocné a čokoládové torty.

Firma sa zaoberá predajom medu. Výroba nátierok z čokolády a orechov. Med a krémy pre potravinársky priemysel.

Čokoládovňa v centre Ostravy. Ručná výroba čokolády.

Pekárstvo a cukrárstvo. Výroba: - torty, pečivo, zákusky, medové perníky ku všetkým príležitostiam, orientálne cukrovinky, desiatový perník a ďalšie na telefóne.