V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Predaj značky Dr. Adler a výrobky tejto značky predávame v predajniach vo Františkových Lázních av Mariánskych Lázních. Likér Dr. Adler. Františkolázeňské oblátky. Horické trubičky.

Výroba pečiva a cukrárskych výrobkov.

Výroba pečiva a jemných slaných tyčiniek.

Cukráreň. Predaj pekárenských a cukrárskych výrobkov.

Pekáreň. Výroba: - pečivo - chlieb - zákusky - BIO pečivo

Pekáreň. Výroba: - pečivo - chlieb - cukrárske výrobky

Mäsiarstvo a údenárstvo Pekárstvo, cukrárstvo

Distribúcia slaných a sladkých snackov a nápojov.

Cukráreň a kaviareň. Predaj tort, zákuskov a cukroviniek.

Cukráreň. Predaj: - zákusky - zmrzlina. Zákazková výroba - torty - chlebíčky - obložené misy.

Torty kvalitne, to je malá rodinná firma špecializujúca sa na cukrárske výrobky a predovšetkým na: svadobné torty, firemné torty, torty na narodeniny, zákazkové torty. Torty oslnia vzhľadom aj chuťou a prekvapia nízkou cenou tort.

Výroba: -pekárske výrobky -cukrárske výrobky

Firma Čoko Klasik vznikla v roku 1997 ako výrobné družstvo invalidov a v súčasnej dobe patrí medzi významné výrobca sójových a kokosých tyčiniek na slovenskom trhu. Všetky výrobky sú bezlepkové. Firma Čoko Klasik zamestnáva viac ako 50% zdravotne postihnutých občanov a preto majú obchodné firmy možnosť odberu tovaru v rámci náhradného ...

Maloobchod, predaj: -šperky -cukrovinky -čaja -galantéria

Cukrárstvo a pekárstvo Zajačik sa zaoberá výrobou pekárskeho a cukrárskeho tovaru. Výroba, predaj - cukrárske výrobky - torty - jemné pečivo.

Cukráreň Ovocenka Predaj - šľahačkové a ovocné torty - zákazkové torty detské, svadobné, firemné - káva - čaj - horúca čokoláda - koktaily - zmrzlinové poháre - čapované biele a červené vína z Moravy.

Výroba cukrárskych a kulinárskych pochutín. Ponúkame čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pre zvieratá, cukríky, cereálie, kávu, dojčenskú výživu a dochucovadlá.

Výroba: -čokolády: -ORION, ŠTUDENTSKÁ PEČAŤ, DELI, DELISA a ďalšie -bonbóny, cukrovinky: -LENTILKY, BONPARI, HAŠLIERKY, JOJO a ďalšie -kulinárske výrobky: -MAGGI -klasické polievky v sáčku, instantné polievky, instantné jedlá, bujóny, cestovinové pochúťky, omáčky, fixky, šťavy, majonézy, cestoviny, zálievky a bylinkové ...